Helyi közélet

2013.12.20. 14:13

Közlemény - Jobbik: Tovább tart a miskolci tejgyár agóniája

Miskolc - A Jobbik szerint elbocsátások, és akadozva érkező fizetések jelzik: Kriza Ákos polgármester szeptemberi bejelentése a miskolci tejgyár megmentéséről üres színjáték volt csupán.

Miskolc - A Jobbik szerint elbocsátások, és akadozva érkező fizetések jelzik: Kriza Ákos polgármester szeptemberi bejelentése a miskolci tejgyár megmentéséről üres színjáték volt csupán.Minderről Pakusza Zoltán, a párt önkormányzati képviselője, országgyűlési képviselőjelöltje beszélt pénteki sajtótájékoztatóján. Emlékeztetett, a Jobbik május óta folyamatosan jelzi a problémákat, a városvezetés azonban hónapokon át nem tett semmit. Egészen szeptemberig, amikor kiderült: csődközelben van a tejgyár; ekkor Kriza Ákos ünnepélyesen jelentette be, megmenti a nagy múltú üzemet. Ennek ellenére – tette hozzá Pakusza – októberben újabb elbocsátásokra került sor, decemberben pedig a dolgozók egy része csak jelentős csúszással kapta meg a fizetését.

„Felszólítjuk Kriza Ákos polgármestert és Sebestyén László országgyűlési képviselőt, számoljanak be a miskolciaknak: pontosan milyen lépéseket tettek a munkahelyek megvédése érdekében, látva ugyanis a jelenleg is zajló folyamatokat félő, hogy a szeptemberi médiahaknin kívül semmit” – fogalmazta meg véleményét a Jobbik képviselője.

- Jakab Péter, Jobbik B.-A.-Z. megyei és miskolci alelnöke, Miskolc MJV önkormányzati képviselője -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában