Fotó! Brutálisan összeverték – fémek tartják össze a koponyáját

A férfi szétvert arcát és koponyáját fémlapokkal és csavarokkal “hozták helyre”.

Egy megdöbbentő röntgenkép jelent meg a brit sajtóban, ami David Barryről (41) készült, miután nagyon csúnyán összeverték. A férfi testvérével Thomassal – a közhellyel élve – rossz helyen volt rossz időben, ugyanis egy 30 fős “keménycsávókvagyunk” banda útjába kerültek egy kocsma előtt, amikor próbáltak Thomas fián segíteni, akibe éppen a bandatagok kötöttek bele. A “vagányok” kalapácsokat lengettek a kezükben és nem is féltek használni. A két férfit kegyetlenül összeverték passzióból, s miután a sürgősségire kerültek, kiderült, az arcukat újra kell “építeni”. David volt rosszabb állapotban, összenyomódott szájpadlással, roncsolódott szemgödörrel, repedt pofacsonttal, és hat helyen eltört az állkapoccsal hagyták magára az utcán.

Az őt kezelő sebész szerint David arcának állapota volt a legrosszabb, olyannyira, hogy ez volt a legcsúnyábban összetört arc, amit valaha látott olyan emberen, aki túlélt egy ilyen támadást.

David, kommunikációs mérnök kelet Londonban. A daily mail brit hírportálnak arról számolt be az esetet követően két hónappal: “Ez volt az egyik legijesztőbb élmény az életemben, ahogy láttam, amint lesúlytanak a kalapáccsal, újra és újra.”

David, hogy ma ezeket mondhatja és hogy egyáltalán folytathatja életét azt az orvosok két hónapnyi kemény munkájának köszönheti, s azt is, hogy bámulatra méltó módon nem mutatja külső jeleit a megpróbáltatásnak, ugyanis csavarokkal és fémlapokkal “újraépítették” David arcát.
“De soha nem leszek már a régi” – tette hozzá a férfi.

Nézze meg a képet! >>>