Fotó! Újabb autós őrület

Fotó! Újabb autós őrület
Nem találunk szavakat, hogy mi mindent kitalálnak az autók felcicomázására. Íme egy újabb “találmány”, ami a plázacicák szívét hódítja meg szerte a világon.

A bolyhos dobókockát és a pink vagy éppen zebracsíkos plüss üléshuzatokat most a fényszórókra felhelyezhető szempilla váltotta a “nekem ilyen kell” női giccs autótartozékok kínálatában.

Az USA-ban a női járművezetők körében gyorsan elterjedt a CarLashes nevezetű 5 ezer forintos (a britteknél adják ennyiért, azaz 16 fontért) giccs, és most az európai kontinensen kezdte meg hódító körútját. Ha egy sima műszempillával nem éreznénk azt hogy elég cicomás az autónk, akkor egy másik optikai tuninggal segíthetünk a bajon: kristály szemceruza hatású terméket is tehetünk a fényszórókra (ez további 4 ezer forintnak megfelelő összeg a briteknél), ami gyakorlatilag két sor bármilyen színű kristálycsík lehet a fényszóró fölött.

A dolog népszerűségét mutatja, hogy a Facebookon rajongói csoport jött létre a felcicomázott autótulajdonosokból, akik egymással osztják meg autójuk fényképét – írja a brit Daily Telegraph. Nézze meg a képeket >>>
– MON –
hirdetés


hirdet�s