Sport - Foci

2011.09.25. 19:06

Egy hazai, egy vendég

A labdarúgó megyei I. osztály 8. fordulójában két mérkőzést játszottak le vasárnap.

A labdarúgó megyei I. osztály 8. fordulójában két mérkőzést játszottak le vasárnap.

BTE Edelény – Nyékládháza 3-1 (2-1)

Edelény, 260 néző. V.: Márkus.

Edelény: Molnár M. (Kozma) - Kótai, Szabó (Konyha), Gogolya, Benke, Buku, Barbarits, Molnár D., Túróczi (Sikur), Molnár G., Deák. Csapatvezető: Göndör Judit.

Nyékládháza: Molnár - Gilányi, Bereczki, Bóta, Nagy S. (Szűcs), Banu, Mida, Sipos (Madarász), Kuzma, Németh, Tóth (Lengyel). Edző: Vidinczei Kálmán.

G.: Molnár G. (2), Buku, ill. Bereczki.

Jók: Molnár G. és Deák (a mezőny legjobbjai), Barbarits, Gogolya, ill. Kuzma, Gilányi, Bóta.

Ifi: 4-1.

Göndör Judit, csapatvezető: - Ha csak helyzeteink alig felét értékesítjük akkor saját magunknak tesszük nehézzé a mérkőzést. Nem voltunk frissek és ez rányomta a bélyegét a játékunkra. Köszönjük a szurkolóink támogatását, sok sikert a Nyéknek.

Vidinczei Kálmán: - Jó játékvezetés mellett sajnos mi lőhettünk volna gólt, de egy perc alatt kettőt kaptunk ezzel nehéz helyzetbe hoztuk magunknak. Gratulálok a hazaiaknak.

Tiszalúc - Felsőzsolca 2-3 (2-2)

Tiszalúc, 150 néző. V.: Németh.

Tiszalúc: Baranyi (Zsíros) - Esztergályos, Sándor (Németh), Macsó, Roha, Gaál, Sipos (Koczka), Baráth (Horváth), Glonczi, Végső, Egyed. Edző: Majdanics Péter, Sándor Zsolt.

Felsőzsolca: Bukta - Filep, Bányai, Kalász, Staviarszki, Bárdos, Pálinkás (Égerszegi), Zuti, Dorgai (Poszuk), Kőműves (Matesz), Kavalyecz (Borbély). Edző: Túróczi Attila.

G.: Egyed (2), ill. Pálinkás, Kőműves, Matesz.

Kiállítva: Végső (a lefújás után), Matesz (a lefújás után).

Jók: Egyed, Macsó, ill. Bukta, Filep, Bányai, Pálinkás, Kőműves, Kavalyecz.

Ifi: 1-2.

Sándor Zsolt: - Sok gondunk volt és van, de összességében a mérkőzésen akartunk, győzelemre játszottunk, meccslabdánk is volt. De ilyen a foci, több mint egy év után kikaptunk itthon, nem halunk bele.

Túróczi Attila: - Végre az akarattal nem volt gond bár sok hibával játszottunk. Remélem elindulunk felfelé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!