Fórumunkból: Félnünk kell a lincseléstől Szabolcs-Szatmár-Bereg?

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A szakolyi későn bejelentett gázolással kapcsolatban fórumozóink vitába keveredtek: egyikőjük a sofőrt vette pártfogásba, másikuk az áldozatot és családját. Olvassa el véleményünket és szóljon hozzá Ön is!

Zulinka így vélekedett:

Senkinek sem hiányzott, csak reggel az áldozat? Hagyták kint a hidegben, akkor a családdal is nagyon-nagy baj van! A buszvezetőt meg teljesen megértem az olaszliszkai ügy után, + már azóta is volt rá egy pár példa, lehet hogy őt is agyonverték volna és akkor lett volna két halott vagy több, ez van hogy most már senki se fog megállni ha elüt valakit mert fél hogy a rokonok őt is megölik, a buszból meg egy földön fekvő embert semmiféleképpen se lehet meglátni, ez olyan mint aki sötétben sötét ruhában kivilágítatlanul biciklizik, az is gáz, de ők tudják, A SAJÁT ÉLETÜKKEL JÁTSZANAK!!!

Stock ezzel ellentétben a következőket írta:

Azért ez az eset kissé másabb volt, mint az olaszliszkai, nem kisebbségről volt szó. A családtagok nem hiszem, hogy agyonverték volna a szomszédot, azért, mert elütött egy embert.
Nem hiszem, hogy a buszsofőr védhető, ha tényleg megtette azt, hogy áthajt egy emberen, megnézi, aztán elhajt dolgozni, majd még alszik is egyet rá, és reggel újra áthajt rajta… Ha mindez, amit leírtam igaz, akkor ennek az “embernek” a cselekedete nem is hasonlítható össze egy agyonveréssel!

Nem hiányzott senkinek az áldozat? Nem volt családja, az idős édesanyjával élt együtt! Nem hiszem, hogy a családja tehet róla, hogy egy embernek aligha nevezhető tökkelütött elüti, és magára hagyja! Ha normális, nem hajnalban hívja az ügyeletet, mikor már meghalt az illető.

Hogy képes egyáltalán valaki cserbenhagyni egy embertársát, főleg, hogy szomszédjáról van szó? Akármilyen is a szomszéd! Nem egy idegent ütött el, hanem egy olyan embert, akivel nap mint nap találkozhatott! Képes volt elmenni dolgozni, meg aludni?

Önnek mi a véleménye az esetről? Írja meg fórumunkon!

Kapcsolódó cikkek: