Helyi közélet

2015.09.11. 09:12

Legyalulta az egyik új villamost egy teherautó Miskolcon

Miskolc - Személyi sérüléses közlekedési baleset történt Miskolcon az Andrássy úton pénteken reggel.

Miskolc - Személyi sérüléses közlekedési baleset történt Miskolcon az Andrássy úton pénteken reggel.

Egy Skoda villamos haladt a belváros irányába a 10-es Postánál, amikor a Lórántffy utcáról a zöldön világító kiegészítő lámpánál egy markológépet szállító trailer teherautó, jobbra kanyarodás közben a villamos sínre "tette" az autójának bal elejét. Ekkor érkezett oda a villamos, aminek a 2. ajtajától kezdve az oldalát végigszántotta a teherautó sarka.

A villamoson sokan utaztak és csodával határos módon senki sem sérült meg a tömegszállítón, pedig betört​ az összes üveg és berepült az utastérbe. Viszont az út szélén egy takarító brigádból egy személy, szem sérülést szenvedett egy üvegszilánktól, ezért kórházba szállították a mentők.

A reggeli nagyon erős forgalomban a rendőrség munkatársai irányították a forgalmat, mert egy-egy rövid útszakaszt is le kellett zárni a helyszínelés idejére. Az anyagi kár több millió forint, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában