Forradalmian új sporteszközt avat az Avalon Park április 16-án

Akt.:
Forradalmian új sporteszközt avat az Avalon Park április 16-án
Magyarországon, sőt a világon is egyedülálló újdonságot próbálhatnak ki az Avalon Park vendégei, ami nem más, mint a Teqball. A magyar fejlesztésű sporteszköz hivatalos avatóján, április 16-án részt vesz Tücsi és Pordán Petra is, de olyan ismert futballisták is tartanak majd profi bemutatót, mint Telek András és Kozma István válogatott magyar labdarúgók.

A Teqball egy futballalapú új sporteszköz és egy új sport is egyben, amely mind a profi focisták, mind az amatőr sportbarátok számára kiválóan alkalmas a technikai tudásuk, a koncentrációs készségük és az állóképességük fejlesztésére, emellett szórakoztató és izgalmas is.A Teqballt játszhatják ketten (egyéni), négyen (páros) vagy többen is (a pingpongban forgóként ismert).

Az asztalt egyik feltalálójával, Borsányi Gáborral együtt avatja fel a park, majd a szalagátvágás után izgalmas bemutatókat láthat a közönség. A park látogatói körében nagy népszerűségnek örvendő sporteszköz hivatalos avatóján Aryee Claudia Dedei, ismert nevén Tücsi és Pordán Petra is részt vesz. A Hello, angyalok! két gyönyörű műsorvezetője szépsége mellett labdajátékával is lenyűgözheti a közönségét, hiszen a műsor során már jó néhány sportágat kipróbáltak. Reméljük a hölgyek bebizonyítják, hogy nők is lehetnek sikeresek a futballban, de Telek András és Kozma István, a ’90-es évek nagy focistái is vívnak majd meccseket egymással.

A hivatalos átadás, illetve a bemutatók szünetében a vendégek is kipróbálhatják a Teqball-ozást, de az Avalon Park őrületes nyereményjátékára is szeretné felhívni a figyelmet. Ha egyéniben jelentkezik valaki és legyőzi az asztal feltalálóját, egy wellness hétvégét nyer a májusban nyíló Avalon Resort & SPA-ba két fő részére. Párosban is jelentkezhetnek az érdeklődők, akik 100.000 Ft-tal gazdagodnak, ha sikerül nyerniük a Teqball csapata ellen. A jelentkezéseket az info@avalonpark.hu e-mail címre várják. A nevezés díjmentes.

Április 16-án sportos és eseménydús nap lesz az Avalon Parkban. A Maya Játszópark SpongyaBob Kakaó Party-ján a gyerekek szórakozhatnak, míg apuka és a bátrabb anyukák a Teqball pályán eresztik ki a fáradt gőzt.hirdetés


hirdet�s