Sport

2014.03.03. 08:25

Búcsú Rakaczki Bence mezétől

Miskolc - Rakaczki Bencének, a DVTK fiatal kapusának mezét vonultatták vissza a vasárnapi Diósgyőr - Debrecen meccs előtt.

Miskolc - Rakaczki Bencének, a DVTK fiatal kapusának mezét vonultatták vissza a vasárnapi Diósgyőr - Debrecen meccs előtt. A fiatalember 20 évesen, ez év január 16-án hunyt el, rá emlékeztek a stadionban a meccs kezdése előtt. A gyászceremóniát trombita szó, pirotechnikai koreográfia, valamint a szurkolók mobiltelefonjainak fényereje kísérte. A debreceni a szurkolók pedig a "Nyugodj békében Bence!" kiírást emelték a magasba.

Azt a mezt, amelyben utoljára szerepelt a DVTK színeiben, egy szurkolónak adta oda a kapus, ettől a drukkertől kapta meg a dresszt a klub, amelyet nevelőedzője, Szentiványi József, és kapusedzője, Veréb György mutatott körbe, illetve vonultatott vissza. Így a 13-as számot a jövőben egyetlen futballista sem viseli majd a DVTK felnőtt csapatában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!