FORMA-1: Bocsánatot kért a Mosley-t leleplező prostituált

Bocsánatot kért a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnökétől, Max Mosley-től az a prostituált, aki filmre vette őt, ahogyan öt örömlánnyal létesít szexuális kapcsolatot. A felvételt később eladta a News of the World című brit bulvárlapnak, amely képeket közölt a botrányos videóból.

A FIA első embere csütörtökön megnyerte az újság ellen indított pert, így a News of the Worldnek 60 ezer fontot kell fizetnie Mosley-nak, amiért megsértette a magánéletét. Az orgánum azt állította, hogy az elnök náci szerepljátékokat játszott az öt prostituálttal, ám az említett örömlány szerint ilyenről szó sem volt.

“Náci szerepjátékról szó sem volt, abban állapodtunk meg, hogy egy német börtönjelenetet játszunk el” – vallotta be a prostituált. “Bocsánatot kérek a történtekért, de tudom, hogy ez már nem teszi jóvá a károkat” – folytatta az örömlány.

Egy másik prostituált – akit Michelle-ként emleget a média – azt is elárulta, hogy a botrányos felvétel után a férjének ki kellett lépnie a brit MI5 biztonsági szolgálatból. “Úgy döntött, hogy kilép a szolgálatból, mert nem akarja, hogy több megaláztatás érje” – kesergett Michelle.