FORMA-1: A Toyota még nem döntött Schumacher-ügyben

Ralf Schumacher helye még nem biztos a Toyota 2008-as csapatában. A 32 éves német versenyzővel ugyan elégedett a japán csapat, de mint az John Howett csapatfőnök szombati nyilatkozatából kiderült, vizsgálják a lehetőségeket.

A Török Nagydíj szombati napján, a Toyota csapatfőnöke elárulta, hogy még nem tudják, milyen felállással vágnak neki a 2008-as világbajnokságnak. John Howett egy német hírügynökségnek nyilatkozva azt mondta, elégedettek Ralf Schumacher teljesítményével, de megvárják, hogyan szerepel a szezon hátralévő hat versenyén, és csak azután döntenek.

Sajtóértesülések szerint, a Toyota a williamses Nico Rosberg válaszát várja. De egyesek azt sem tartják elképzelhetetlennek, hogy a kétszeres világbajnok Fernando Alonsót is felkeresi a japán konstruktőr, hiszen köztudottan nincs jó viszonyban csapattársával, a világbajnoki pontversenyben vezető, újonc Lewis Hamiltonnal.

Ralf Schumacher az eddigi tizenegy futamon öt pontot gyűjtött, amivel a tizennegyedik helyen áll a pilóták versenyében. Csapattársa, Jarno Trulli két egységgel jár előtte. A Török Nagydíj szombati időmérő edzésén Schumacher a tizennyolcadik lett, míg olasz társa a kilencedik.