Forgalomkorlátozás az Állomás utcán

Miskolc – A MIVÍZ Miskolci Vízmű Kft. tájékoztatja Tisztelt Fogyasztóit és az érintett útszakaszon Közlekedőket, hogy 2012. május 16-án ivóvízvezeték meghibásodása miatt a MIVÍZ Kft. megbontja a Miskolc, Zsolcai kapu – Soltész Nagy Kálmán u. kereszteződésétől a Gömöri pályaudvar felé vezető Állomás utca egyirányú útpályát.

A bontási munkák előreláthatólag a teljes forgalmi sávot érintik, így az Állomás utca eleje május 16-ával várhatóan május 23-ig lezárásra kerül. Az útlezárás érinti a 32-es autóbusz útvonalát, ezért a járatok terelt útvonalon közlekednek, nem érintve a Gömöri pályaudvar irányában a Búza tér és a Malom megállóhelyeket, helyettük a 24-es járat Repülőtér irányú Búza tér megállóhelyén állnak meg. A járat útvonala a Gömöri pu. irányába: Szinvaparkig változatlan, majd egyenesen tovább az Ady E. úton, jobbra Szeles utca. Ezt követően a Gömöri pu. végállomás, ahol a busz a felüljáró alatt visszafordul, majd megáll a végállomás megállójában. A járat útvonala és megállói az Avas kilátó irányába változatlanok.

A hibaelhárítási munkák idejére az Állomás utca a lezárt szakaszig a Gömöri pályaudvar felől kétirányú lesz, zsákutcaként. Jelenleg az Állomás utca a Soltész N. K. u-tól a Gömöri felüljáró vasútállomás felőli oldaláig egyirányú. Mivel az utca eleje kerül felbontásra, a behajtás az utca vége felől lehetséges, így akik a bontási területig behajtanak, azok csak megfordulást követően tudnak az utcából kihajtani. A forgalomtechnikai változásokat ideiglenes táblák jelzik.

A vízkorlátozással érintett két fogyasztót a MIVÍZ Kft. kiértesítő nyomtatvány útján tájékoztatta.

A munkákkal kapcsolatos korlátozás a hibaelhárítás kezdetétől a helyreállítás befejezéséig, előreláthatólag 2012. május 16-tól május 23-ig tart.

Napi információ a 24 órás hibabejelentéseket fogadó MIVÍZ Kft. Diszpécserszolgálatánál kérhető az alábbi elérhetőségeken: 46/519-339, zöld szám: 80/203-575

A közműhiba okozta kellemetlenségekért és a forgalom akadályoztatásáért az érintett Fogyasztók és Közlekedők türelmét és szíves megértését kérjük!

– MIVÍZ Kft. –