Forgács kupa 16. alkalommal

Forgács kupa 16. alkalommal
© Fotó: police.hu
Tiszaújváros – Labdarúgó kupával emlékeztek Tiszaújvárosban Forgács Lászlóra, az egykori rendőrfőkapitányra.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2016. február 6-án, tizenhatodik alkalommal rendezte meg Tiszaújvárosban a Forgács László Labdarúgó Emléktornát.

A sportrendezvény méltóképpen állít emléket egy olyan volt rendőri vezetőnek, aki a szakmai munka mellett jelentős figyelmet és energiát fordított a sportra és az emberi kapcsolatok ápolására.

A vándorserleget ebben az esztendőben a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság csapata nyerte, a díjat a torna névadójának özvegye, Forgács Lászlóné adta át.

Végeredmény:

1. Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

2. Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

3. Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Magyar Rendészeti Sportszövetség által felajánlott különdíjat a torna legsportszerűbb csapata, a Nemzeti Nyomozó Iroda kapta. A torna gólkirálya Csanádi Dénes (Heves MRFK), a legjobb kapusa Boczkó Balázs (Győr-Moson-Sporon MRFK), a legjobb játékosa Huszti Gyula (Tolna MRFK) lett.

Az emlékversenyt megtisztelte jelenlétével dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, megyei rendőr-főkapitány, dr. Kalapos István r. alezredes, a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője. A rendezvényt Dr. Salgó László ny. r. altábornagy, volt országos rendőr-főkapitány zárta be.

A rendezvény fő támogatója a Magyar Rendészeti Sportszövetség és Tiszaújváros Önkormányzata.

-Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság-
hirdetés


hirdet�s