Folytatódott a SZER-telenül program Kazincbarcikán

Folytatódott a SZER-telenül program
Folytatódott a SZER-telenül program
Kazincbarcika – Kedden drogprevenciós előadásokkal és ezzel párhuzamosan börtönlátogatással folytatódott a barcikai programsorozat.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság által szervezett „A te jövőd, a te választásod! Élj SZER-telenül!” elnevezésű rendezvénysorozat keretében Múcsonyban és Szuhakállóban tartott előadást a Miskolci Drogambulancia vezetője, Juhászné Czeglédi Tünde és két segítője. Az iskolákban megtartott interaktív előadás és beszélgetés során a korábban szerhasználó személyek valós élményeiket idézték fel, így figyelmeztetve fiatal hallgatóikat a kábítószerek és egyéb bódító anyagok káros hatásaira. Saját személyes tapasztalataik, gyakran elrettentő példáik vélhetően segítenek abban, hogy a veszélyeztetetett korosztály értse és megértse, miért és milyen károsak a drogok.

Az előadásokon több mint 160 fő diák, pedagógusok, valamint a szociális jelzőrendszer tagjai vettek részt.

A programsorozat keretén belül a börtönlátogatások is megkezdődtek; a B-A-Z. Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe hat napon át látogatnak el kazincbarcikai középiskolás csoportok.

A legközelebbi nagy érdeklődésre számot tartó előadás március 24-én lesz, ekkor dr. Zacher Gábor toxikológus tart három előadást Kazincbarcikán.

– A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján a Kazincbarcikai Polgármesteri Iroda –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s