Folytatódnak a fővárosi útfelújítások

Csütörtökön kezdik a Nagykőrösi út XIX. kerületi szakaszának felújítását. Újpalotán és az Orbánhegyen már szerdán elkezdődtek a munkák.

Csütörtökön kezdődik a Nagykőrösi út felújítása, a Hofherr Albert utca és a Kettős-Körös utca között. A felújítást a Hofherr Albert utca felől kezdik a burkolat marásával és a több mint 3 kilométeres szakaszon folyamatosan haladnak a munkával. A teljes szakaszon átépítik a szegélyeket és a buszmegállókat, valamint szakaszonként aszfaltoznak. A kivitelezés alatt szakaszos sávlezárásra, sebességkorlátozásra és parkolási tilalomra kell számítani. A felújítás várhatóan szeptember végéig tart és csaknem 420 millió forintba kerül.

Szerdán kezdődött a XV. kerületi Apolló utca felújítása a Drégelyvár utca és az Őrjárat utca között. Lemarják a burkolatot, a szegélyeket átépítik és a buszmegállókat is újjáépítik. A felújítás csaknem 63 millió forintba kerül és várhatóan szeptember 20-ig tart.

Szintén szerdán kezdődött a XII. kerületi Költő utca és Diana utca felújítása, az Istenhegyi és az Eötvös utca között. A felújítás alatt a Diana utcában továbbra sem lehet közlekedni a Mártonhegyi út és a Költő utca között. A terelőút a Hollós utca – Mátyás király út – Költő utca útvonal. Az útszakasz új burkolatot és szegélyeket kap és a buszmegállókat is újjáépítik. A munkával, amely több mint 55 millió forintba kerül, várhatóan szeptember 30-ig végeznek – olvasható a Főpolgármesteri Hivatal közleményében.Sporthírek