Folytatódik az országos csúszdabajnokság Debrecenben

Hamarosan kiderül, ki lesz az év országos csúszdabajnoka. A debreceni Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben december 4-én rendezik meg az I. Országos Csúszdabajnokság harmadik fordulóját. Ebben fordulóban nemcsak a leggyorsabbat választják ki, hanem a bajnokok közül a legjobb elnyeri a 2010. összesített bajnoka címet.

A rendezvényen először a sárga és a narancssárga óriáscsúszdákon folyik majd a küzdelem. A bajnoki címért vetélkedők 6 kategóriában (felnőtt, gyerek és családi) vehetnek részt a versenyen. Minden versenyző pólót és emléklapot kap, a helyezetteket pedig a támogatók értékes díjai várják – tudta meg a Független Hírügynökség Kovács Zsuzsannától, a Debreceni Gyógyfürdő Kft. marketingvezetőjétől, aki hozzátette: a versenyre érdemes lesz az egész családnak ellátogatni, mert a szünetekben zenés programok szórakoztatják a mezőnyt és a fürdővendégeket. A gyermekek az Aquaticum kabalaállatával, Bubuval és a Mikulással is találkozhatnak. Ráadásként hajnali 1-ig éjszakai fürdőzés is lesz.

A versenyre az interneten – http://www.aquaticum.hu/csuszdabajnoksag – vagy személyesen, a verseny helyszínén, a rajt előtt lehet nevezni.