Folytatódik az enyhe idő

Folytatódik az enyhe idő
Miskolc – A következő 24 órában egy jelentősen legyengült mediterrán ciklon alakítja időjárásunkat, ezért továbbra is a felhőké lesz a főszerep, de csapadékra nem kell készülni. Bujdosó Bence, amatőr meteorológusunk előrejelzése

Szerdán reggel erősen fátyolfelhős lesz az ég, csapadék nem várható. Helyenként párás lesz a levegő. Gyenge marad a változó irányú szél. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 2 és 4 fok között alakul.
Délután is erősen fátyolfelhős lesz az ég, de kevés szűrt napsütésre is lehet számítani. Csapadék nem valószínű. Gyenge lesz a déli, délnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 16 fok között alakul.

Csütörtökön közepesen és erősen felhős időszakok váltakoznak, de emellett többórás napsütésre is számíthatunk. Csapadék nem valószínű. Mérsékelt, időnként élénk lesz a délnyugati szél. A hőmérséklet reggelre 5 és 7 fok közé csökken, délután 15, 16 fokig emelkedik.

Péntekeneleinte erősen, később közepesen felhős lesz az ég. Csapadék nem várható. Mérsékelt, többször élénk lesz a nyugati szél. A hőmérséklet reggelre 7 és 9 fok közé csökken, délután 15, 16 fokig emelkedik.

Szombatonközepesen felhős lesz az ég. Csapadék továbbra sem valószínű. Mérsékelt, időnként élénk lesz a délnyugati szél. A hőmérséklet reggelre 5 és 7 fok közé csökken, napközben 15, 16 fokig emelkedik.

Vasárnaperősen felhős vagy borult lesz az ég, kisebb eső, zápor előfordulhat. A lehulló csapadék mennyisége nem haladja meg az 1 mm-t. Mérsékelt marad a délnyugati szél. A hőmérséklet reggelre 5 és 7 fok közé csökken, napközben 13, 14 fokig emelkedik.

Hétfőn túlnyomóan borult lesz az ég. Sokfelé lehet számítani esőre, záporra. Néhol jelentős mennyiségű (10-15 mm-nyi) csapadék is hullhat. Mérsékelt, időnként élénk lesz a déli szél. A hőmérséklet reggelre 5 és 7 fok közé csökken, napközben 10 és 12 fok közé emelkedik.

– Bujdosó Bence –