Folytatódik a „Legyen eszed” programsorozat

Akt.:
Dr. Szabó-Tóth Kinga
Dr. Szabó-Tóth Kinga - © Fotó: ÁJ
Miskolc – Negyedik alkalommal szervezi meg ebben a tanévben a „Legyen eszed” elnevezésű ifjúságfejlesztő programsorozatát Miskolc önkormányzata.

A szerdai megnyitón Sallai László oktatásért és köznevelésért felelős polgármesteri biztos úgy fogalmazott, a cél az, hogy az ötven órában kötelezően teljesítendő közösségi szolgálat keretén belül olyan ismereteket nyújthassanak a fiatalok számára, amelyek a valós életre készítik fel őket.

A programok három hónapig tartanak, és változatos témákat ölelnek fel: az egészségügy, a nemi betegségek, a drogprevenció éppúgy megtalálható, mint a közösségi oldalak veszélyei, de idén is lesznek a színházlátogatások, és bírósági vagy épp börtönlátogatások is. A megnyitót követő első előadáson dr. Szabó-Tóth Kinga, a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Karának intézetigazgatója beszélt a párkapcsolati típusokról az érdeklődőknek.

ÉM-TÁ


Miskolc - A Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzat által szervezett „Legyen eszed” ifjúságfejlesztő és bűnmegelőzési programsorozat tanévzáró rendezvényeként az eddigi programokon résztvevő három legaktívabb iskola 10-10 diákja egy lézerharc házibajnokság keretében képviselhette iskoláját az avasi h...