Folytatják a 3-as főút mellett a benzinkútépítést

Jócskán felverte a gaz az építési területet
Jócskán felverte a gaz az építési területet - © Fotó: Bujdos Tibor
Miskolc – Mégis befejezik az épületet, így újra fedél nélkül a pár.

A közelmúltban számoltunk be róla, hogy félbemaradt a József Attila utcán, a Szondy György utcai kereszteződéstől nem messze a korábbi bontások után üresen maradt telken kezdődött építkezés.

Az épület formájából, kialakításából hamar nyilvánvalóvá vált, hogy benzinkút épül, amelyből viszont úgy tűnt, hogy nem lesz semmi.

folytatjak-a-benzinkut-epiteset01-st

Beleköltöztek

Az építkezés ugyanis egyszer csak megállt, majd hamarosan gaz verte fel a területet és félő volt, hogy hamarosan az épület állaga is romlani fog. Jelenleg a falak állnak a közműbeállásokkal, illetve az előtér vastraverze. Az épület mögött hatalmas gödör, az alja kibetonozva – ide tervezték vélhetően a tartályokat.

folytatjak-a-benzinkut-epiteset07-st

Ahogy beszámoltunk arról is, hogy a terület, illetve az épülettorzó nem maradt kihasználatlan a télen, hiszen egy hajléktalan pár „költözött be”, és egy sátorban húzta meg magát a szél- és esővédett területen.

Ha nagy hideg volt, rossz ruhákból, hulladékból tüzet is gyújtottak, hogy melegedni tudjanak – egy ilyen alkalommal a tűzoltóságot is kihívta valaki, féltve az épületet. A napokban azonban a párnak tovább kellett állnia, ugyanis múlt péntekre munkagépek vonultak fel a területen és elkezdtek dolgozni.

folytatjak-a-benzinkut-epiteset03-st

Már dolgoznak

Gyomtalanítanak, egyengetik a területet, és abból következtetve, hogy kiszolgáló konténerek is kerültek a telek szélére, úgy tűnik, hogy most már folytatódhat a beruházás és mégiscsak gazdagodik a terület, illetve a város egy új kereskedelmi egységgel.

ÉM-HI


A benzinkútnak készült épületnél
Miskolc - A félbemaradt beruházás jelenleg otthont jelent két embernek. Sokan figyelték érdeklődve tavaly tavasszal, amikor a József Attila utcán, a Szondy György utcai kereszteződéstől nem messze a korábbi bontások után üresen maradt telken építkezni kezdtek. Az épület formájából, kialakításából...