Folytatásra ,,ítélt” hagyományteremtés

1. Fittségi Sportnap
1. Fittségi Sportnap
Miskolc – Budapest és Debrecen után szombaton Miskolc is feliratkozott azon városok sorába, ahol nagy sikerű fittness – életmód rendezvénysorozattal hívták fel az egészséges életre, a rendszeres testmozgás fontosságára a figyelmet.  Fittnap Miskolcon 2007.03.24. video video

Kétezren sportoltak, mozogtak a miskolci Fittségi Sportnapon

Budapest és Debrecen után szombaton Miskolc is feliratkozott azon városok sorába, ahol nagy sikerű fittness – életmód rendezvénysorozattal hívták fel az egészséges életre,a rendszeres testmozgás fontosságára az érdeklődők figyelmét. Érdeklődőben nem volt hiány, hiszen összesen kétezernél is többen látogattak el az 1. Fittségi Sportnapnak otthont adó városi sportcsarnokba.

Az ünnepélyes megnyitót követően a szervezők ,,kiengedték a szellemet palackból”, hiszen ezt követően beindult a szinte megállás nélküli, a legnépszerűbb mozgásformákat, látványos sportágakat bemutató, nyílt órákkal tarkított program-kavalkád. A színpadon zajló eseményekkel párhuzamosan negyvennél több kiállító mutatta be a nap témájához kapcsolódó termékeit, illetve kínálatát. A résztvevők, csakúgy, mint a kiállítók az egész megyét ,,átfogták”.

Sztárok a csarnokban

Jó néhány sztár-sportoló is elfogadta a házigazdák meghívását, így ott volt Éllő Vivien Eb-érmes asztaliteniszező, aki klubszinten még versenyez, de civilben önkormányzati sportreferensként dolgozik a fővárosban. Katus Attila hatszoros aerobik-világbajnok fergetes nyílt órával, továbbá közös fotózással és autogrammal ajándékozta meg a jelenlevőket. Az olimpiai bajnok birkózónk, Repka Attila invitálására meglepetés-vendégként becsöppent Növényi Norbert olimpiai bajnok birkózó, világbajnok kick-boksz-os szintén jó példát mutatott arra, hogy kell sportosan élni. Lehmann Tibor triatlon- és duatlon Eb-érmes triatlonos, az olimpiai válogatott szövetségi kapitánya feleségével, karonülő Sára lányával és Csongor fiával jött, bizonyítva azt, hogy bár három gyermeke – Csongor éppen Ózdon volt úszóversenyen – ,,kódolva van” a rendszeres mozgásra, szívesen vesznek részt az ilyen és hasonló eseményeken. Mészáros László sokszoros erőemelő világ- és Európa-bajnok fellelkesülve már a jövő évi Fittségi Sportnapra sorolta öteleteit. Ott voltak, sőt szinte minden nyílt órán részt vettek az első osztályú bajnokságban szereplő Albrecht-MVSC-MISI női röplabdásai, továbbá a DKSK-MiskolcFodor Csilla csapatkapitány által vezérelt élvonalbeli női kosarasai és a Csank János vezette DVTK focistái is. A jól sikerült napot Schmidt Vera (Megasztár1) koncertje zárta.
keretbe, tónusba!!!!!

Jó helyre került

A tombolaszelvényként is funkcionáló belépőjegyek esti sorsolásánál a támogatók jóvoltából mintegy 80 (!) ajándék várt a gazdájára. A fődíjat, egy MTB-kerékpárt a 10 esztendős Fényi Henrietta nyerte meg, aki az abaújkéri ,,Aranyos Lakásotthon” állami gondozattjaként érkezett az eseményre. A legjobb helyre került tehát az értékes ajándék!

SZIS

Korábbi cikkünk: