boon-sportoldal

2011.06.04. 22:16

Kazár az élen, Spici a negyedik

<p>Pályafutása során először zárt egy versenynapot az élen <strong>Kazár Miklós</strong>. A miskolci pilóta az idei országos bajnokság harmadik futamán remekelt szombaton.&nbsp;</p>

A Prince Groupama Garancia Bükfürdő Rallyen szoros küzdelmet, kiélezett csatákat  láthatott a kilátogató közönség. Az eddig lezajlott hat gyorsasági szakaszból hármat nyert meg a címvédő Aschenberenner György, de rajta kívül Kazár Miklós, Spitzmüller Csaba és az ózdi Elek István is elkönyvelhetett egy-egy szakaszgyőzelmet. A nap folyamán két dobogóra esélyes párostól kellett elköszönni. Vezető pozícióból esett ki a 2009-es abszolút bajnok, Herczig Norbert, és ugyanezen a szakaszon Hideg Krisztián is befejezte az esztendő harmadik futamát. A versenyben  maradt párosok között azonban vasárnap késhegyre menő csata várható, hiszen a jelenlegi állás is mutatja, hogy mennyire szoros a nyugat-magyarországi viadal.

 

A Prince Groupama Garancia Bükfürdő Rallye állása a szombati nap után

1.    1. Kazár Miklós, Percze Nándor        (Mitsubishi Lancer EVO IX.) 39:35,0

2.   2.  ifj. Tóth János, Tagai Róbert         (Peugeot 207 S2000)  +2,8

3.   3.  Asi, Pikó Zsuzsa                     (Mitsubishi Lancer EVO IX R4)      +7.6

4.    4. Spitzmüller Csaba, Szőke Tamás  (Mitsubishi Lancer EVO X. R4)     +14.1

5.   5. Elek István, Ferencz Ramon (Mitsubishi Lancer EVO IX.) +27.3

6.  6.   Kakuszi Zsolt, Kakuszi Csaba         (Ford Fiesta S2000)     +28.2 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!