Föld napja a Miskolci Állatkertben

Akt.:
Föld napja a Miskolci Állatkertben
Föld napja a Miskolci Állatkertben
Miskolc – Rendhagyó módon a Föld Napja alkalmából ebben az évben április 22-e helyett 23-án, szombaton várjuk látogatóinkat különféle programokkal, mellyel a minket körülvevő változatos és sokszínű növény- és állatvilág, valamint természeti környezetünk megóvására hívjuk fel a figyelmet.

Ezen a napon bemutatkoznak meglepetés állataink is, akik új otthonukban, a Miskolci Állatkert és Kultúrparkban első alkalommal láthatók.

Az egész napos látványetetések és állatbemutatók mellett közelebbről is megismerkedhetnek újszülött állatainkkal, valamint egy Föld napi családi kvízre is invitáljuk látogatóinkat, amellyel az élővilág sokszínűségének megóvására hívjuk föl a figyelmet. Ehhez kapcsolódóan látogatóink figyelemmel kísérhetik Állatkertünk mentett madarainak felgyógyulásuk utáni elengedését.

A-föld-napja-2016-web

(Kattintson a képre a teljes méretért!)

A programokat tovább színesítve két kiállítással is várunk kicsiket és nagyokat egyaránt, ahol az év állatait és növényeit, valamint egy, az élővilág sokszínűségéről szóló nemzetközi kampány részleteit is megismerhetik.

– Krajnyák Zoltán, zoopedagógus, Miskolci Állatkert és Kultúrpark –
hirdetés


hirdet�s