Helyi közélet

2013.11.30. 14:25

Közlemény - Közlekedjünk körültekintően a főutcán - Balesetmentes percek

Miskolc - Miskolc városa is készül az adventi időszakra, a Szent István téren elkészült az adventi koszorú, a főutcán pedig megnyílt a karácsonyi vásár. Az árusító házacskák közvetlenül a sín mellett helyezkedek el, ezért felhívjuk azok figyelmét, akik az árusító helyek takarásából akarnak átkelni a villamospálya túloldalára, hogy a sínre lépés előtt alaposan nézzenek szét.

Miskolc - Miskolc városa is készül az adventi időszakra, a Szent István téren elkészült az adventi koszorú, a főutcán pedig megnyílt a karácsonyi vásár. Az árusító házacskák közvetlenül a sín mellett helyezkedek el, ezért felhívjuk azok figyelmét, akik az árusító helyek takarásából akarnak átkelni a villamospálya túloldalára, hogy a sínre lépés előtt alaposan nézzenek szét.Az árusító helyek közül a sínre lépni balesetveszélyes, hiszen a járművezetők nem tudnak időben mit tenni, ha valaminek a takarásából hirtelen lépnek a villamospályára. Kérünk ezért mindenkit, hogy legyenek körültekintőek és lehetőség szerint használják a szokásos gyalogátkelőhelyeket.

- Miskolc Városi Közlekedési Zrt. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában