Fokozott ellenőrzés az ittas járművezetők kiszűrésére

Akt.:
Fokozott ellenőrzés az ittas járművezetők kiszűrésére
Fokozott ellenőrzés az ittas járművezetők kiszűrésére - © Fotó: police.hu
Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a megye közútjain fokozott ellenőrzéseket hajt végre az ittas járművezetők kiszűrése érdekében.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya egy akciósorozat részeként 2015. március 20-án a megyeszékhely be-és kivezető útjain fokozottan ellenőrizte a gépjárművezetőket.

A sofőrök kontrollja főként az alkoholfogyasztás kiszűrésére irányult, de az egyenruhások emellett az egyéb szabályszegések felfedésére is kellő hangsúlyt fektettek.

A 2015. év eddig eltelt időszakában a Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain történt, személyi sérüléssel járó közlekedési balestek csaknem 9 százalékát okozták az ittas járművezetők.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a hatóság a jövőben is fokozott figyelmet fordít az ittas járművezetők kiszűrésre, a közlekedésbiztonság további javítására.

Ne feledjék mindenkit hazavárnak!

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –



0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .






hirdet�s