Fokozodó rali láz

Fokozodó rali láz
A Borsod Online-nal bárki részese lehet a 14. McRally jövő keddi sajtótájékoztatójának.

Már csak egy hét, és Miskolcra ér rali a karaván: április 27-29-ig ugyanis a borsodi megyeszékhely és környéke ad otthont a 14. McRallynak, az országos rali bajnokság 2., és a Rallye2-es pontvadászat első futamának. Papp Györgytől, a rali versenytitkárától megtudtuk, hogy a nevezések lezárultak.

“Nyitottak” a gyorsok

– Indulási szándékát a nevezési lap elküldésével 195 páros jelezte: százhuszonnyolcan az orb-be, míg hatvanheten a másodosztály küzdelmeibe neveztek – mondta Papp György. – A pályabejárásokra az előttünk álló hétvégén kerül sor, míg a 14. McRally jövő pénteken reggel, a Fiat Twin ’93 telephelyén “élesedik” az átvételekkel, majd fél 6-tól a népkerti salakmotorpályán prológ.

Kiderült az is, hogy a szóbeszédekkel ellentétben minden gyorsasági szakasz “nyitott”, azaz a nézők által látogatható lesz, ám természetesen lesznek szurkolók elől elzárt területek.

– Biztonsági, vagy éppen természetvédelmi okokból lesznek lezárt területek – tette hozzá Papp György. – Ezúton is arra kérjük a tisztelt vendégeinket, hogy tartsák be a biztonsági előírásokat és óvják a gyorsasági szakaszok környezetét!

JLI

Tájékoztató a BOON-on

Április 24-én kedden mindenki – nem csak a meghívottak – “részt vehet” a Borsod Online-nak köszönhetően a tájékoztatón. Hogy miként? A sajtótájékoztató után néhány perccel ugyanis a rali hivatalos honlapján (miskolcrally.boon.hu) megtekinthető lesz az esemény!