Fogadhatják a Ferencvárost

Mobilkerítés és mobillelátó épül a jövő szombati, tuzséri bajnoki focimeccsre, amelynek kapcsán nemcsak az előkészületekben, hanem a pályán is bizonyítani szeretnének az Erdért SE labdarúgói.

Az előkészületek már azt sugallták, a tuzsériak reménykedtek abban, hogy a Ferencváros elleni NB II-es meccset is a megszokott környezetben rendezhetik meg, de a döntő szót hivatalosan csak a héten mondták ki az illetékesek.
– Örömmel tájékoztathatjuk a megye futballszerető lakosságát, azon belül is szurkolóinkat, hogy Tuzséron fogadhatjuk a Fradit! – jelentette be Révész Attila, az Erdért SE szakmai stábjának oszlopos tagja, aki a technikai részletekkel is sokat foglalkozott az utóbbi időben.

– Az országos szövetség és a rendőrség részéről is megfelelőnek találják a körülményeket ahhoz, hogy április 21-én vendégünk lehessen a Ferencváros. Összességében mindenki pozitívan állt a kérdéshez, ezért köszönettel tartozunk az illetékeseknek.

A Keleti csoportban szereplő csapatok települései közül egyedül Bőcs és Tuzsér nem rendelkezik városi ranggal, és miénk a legkisebb helység, amely vendégül láthatja az ország legnépszerűbb csapatát. Úgy is mondhatnám: a legkisebb fogadja a legnagyobbat, büszkék vagyunk arra, hogy ennek sikerült megteremteni a feltételeit. A küldetésünk azonban ezzel nem ért véget, szeretnénk a pályán is előrukkolni valami szenzációssal!
Ami pedig az előkészületeket illeti, a Jászberény elleni szombati bajnokin már állt az a mobilkerítés, amelyet igazából a Fradi elleni meccsre bérelnek Miskolcról a tuzsériak. Ennek a megépítése feltétel volt, jövő szombtra teljesen körbeveszi majd a pályát.

A biztonsági szolgálat Debrecenből, a rendőrök többsége Nyíregyházáról érkezik majd, a mobillelátókat Budapestről szállítják. Változik a mérkőzés kezdési időpontja, amelyet a Fradi-szurkolókat szállító vonat érkezéséhez igazítanak: valószínűleg 14.30-kor indul útjára a labda a jövő szombaton.

– Bodnár Tibor –

Kitérnek

A Nyíregyháza Spartacus kitér a jövõ szombati Tuzsér–Ferencváros mérkõzés elöl, az elsõségért a Fradival csatázó klub vezetõi úgy döntöttek, hogy a 22. fordulóban esedékes Békéscsaba elleni hazai meccsüket már pénteken, vagyis április 20-án lejátsszák.