Foci a fényben, futás a nyuszival

Nyíregyháza – Ezen a tavszon sem maradhat el Nyír-Flop Kupa kispályás focitorna, valamint a még tradicionálisabb Nyuszi-futás szabadidősport-rendezvény a Városi Stadionban. Tudnivalók a két eseményről [.pdf – 268KB]

A tavasznak nemcsak a cirogató napsütés a legbiztosabb jele, hanem az is, hogy immár szabadtérisporteseményekről is beszélhetünk. Illetve beszélhettek a főszervezők azon a sajtájékoztatón, amelyen a Nyírsuli Kht. két közelgő rendezvénye került terítékre.

Az immár hagyományosnak mondható Nyír-Flop Kupa villanyfényes kispályásfoci-tornáról, illetve a Nyuszi-futásról volt szó. Előbbiről tudni érdemes, hogy immár hetedik alkalommal rendezik meg a Városi Stadionban, ezúttal 60 csapat nevezését fogadják el a szervezők, a játéknapok pedig az alábbiak: április 2-6. A nevezési határidő március 26-a, az elérhetőségek pedig: 06-70/369-8201 vagy 06-20/388-1402. A névadó cég jelenlévő tulajdonosa, Nyesti Csaba abbéli reményének adott hangot, hogy a mostani viadalról is olyan pozitív visszajelzéseket kap, mint a korábbiakról.

A Nyuszi-futás több évtizedes múltra tekint vissza, talán ezért is állt ki mellette a megyeszékhelygyermek-, ifjúsági- és sportbizottsága. Fesztóry Sándor elnök szerint minden olyan kezdeményezést fel kell karolni, amely az egészséges életmódot hirdeti, márpedig a Nyuszi-futás ezek közé tartozik. Mondani sem kell az időpont a húsvét előtti szombat, azaz ezúttal április 7-e, a program pedig gondoskodik arról, hogy kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a maguknak való versenyszámot.

– Bodnár Tibor –További hírek a szon-sportoldal kategóriából

Sporthírek