Fittségi Sportnap Miskolcon

Fittségi Sportnap Miskolcon
Fittségi Sportnap Miskolcon
Miskolc – Nagy sikerrel nyitott a Miskolcon első alkalommal rendezett Fittségi Sportnap március 24-én. A folytatásra jövő ilyenkorra kell várni, ami nem jelenti azt, hogy mozgás nélkül. Aki lendületbe jött, folytathatja!  Fittnap Miskolcon 2007.03.24. video video

Megyénk eddigi legnagyobb fittness-életmód eseményének, a Fittségi Sportnapnak a Városi Sportcsarnok adott otthont, amelynek küzdőtéren negyvennél több kiállító – sportlétesítmények, edzőtermek, az egészséges életmódhoz kapcsolódó, valamint sportszerrel, -felszereléssel, táplálkozással, szépségápolással foglalkozó cég – várta az érdeklődőket.

A színpadon és a színpad előtt egymást váltották a különböző műfajok jeles képviselői, akik közül jó néhányan nyílt órára is várták a jelenlevőket. Nem hiába: például Katus Attilaaerobic világbajnokkal több százan mozogtak együtt, s nemcsak olyanok, akik öltözékük alapján erre kifejezetten készülhettek, de kedvet kaptak az utcai ruhában, csupán szemlélődés szándékával betérők is. A 200 forintos belépő egyben tombola szelvény is volt, a sorsolás fődíja egy MTB-kerékpár. A sorsolás időpontja délután 5 óra. Az első 500 belépő ajándékképpen a rendezvényt szimbolizáló hűtőmágnest kapott.

A készlet háromnegyed 11-re el is fogyott, ami már akkor jelezte, hogy érdemes volt megrendezni az eseményt, tájékoztatta lapunkat a főszervező, Daragó Lászlóné, a B.-A.-Z. Megyei Testnevelési és Sportintézet igazgatója. Kora délutánig 1500 jegy kelt el, de sok volt a meghívott résztvevő is. A látogatók zömét a középiskolás korosztály alkotta, de akadtak generációkkal idősebbek is. Így aztán jövőre ilyentájt várható az ismétlés. Azt csak remélni lehet, hogy aki tegnap rákapott az ízére, s kiválasztotta a számára legvonzóbb mozgásformát, addig sem várakozik tétlenül.

Kapcsolódó cikkek: