Fidesz-KDNP: Ez a Miskolc, már nem az a Miskolc

Miskolc – „A Fidesz-KDNP és Kriza Ákos polgármester nevével fémjelzett várospolitikai programok mára alaposan átformálták településünk életét, a Miskolcról a szűkebb és tágabb közvéleményben kialakult képet” – fogalmazott hétfői sajtótájékoztatóján Soós Attila, a Fidesz frakcióvezetője.

Folytatta: „A rendkívüli közgyűlésünkön elfogadott döntésünk a Miskolci Egészségfejlesztési Intézet létrehozásáról, horderejét tekintve van akkora jelentőségű, mint a korábbi várospolitikai programok bármelyike”. Hozzátette: azt várják az új programtól, hogy évente minden egyes általános iskolás gyerek egészségi állapotáról készül majd egy átfogó, számítógépeken dokumentált kép. Ezután pedig az egészségügyi alapellátás minden egyes szereplője, orvostól, fogorvoson, sportorvoson át egészen a védőnőkig tud majd konzultálni a vizsgálatokon szerzett információkról egymással és természetesen a szülőkkel is – sorolta.

ÉM

Címkék: ,


0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdet�s