Helyi közélet

2015.08.24. 16:04

I. Pro Lecsó Piac Sajókeresztúrban

Sajókeresztúr - Többek között a dél-borsodi Hejőkeresztúr község példáján alapulva Sajókeresztúr Önkormányzata és a Pillangó Fejlesztések szeptember 19-én érdekes programokkal, no meg vegyszermentes Pro lecsó zöldségekkel várja az érdeklődőket Sajókeresztúrban a Hejő-Sajó: Fő a közös Lecsó! projekt keretében.

Sajókeresztúr - Többek között a dél-borsodi Hejőkeresztúr község példáján alapulva Sajókeresztúr Önkormányzata és a Pillangó Fejlesztések szeptember 19-én érdekes programokkal, no meg vegyszermentes Pro lecsó zöldségekkel várja az érdeklődőket Sajókeresztúrban a Hejő-Sajó: Fő a közös Lecsó! projekt keretében. Az I. Pro Lecsó Piac 9 és 13 óra között lesz nyitva sajókeresztúri Fő téren.

Hejő-Sajó menti települési hálózat a fenntartható települési gazdálkodásért program keretein belül első alkalommal megrendezendő piacon egy helyszínen kóstolhatók és vásárolhatók meg a Pro Lecsó kertekben termett vegyszermentes zöldségek, fűszerek, az azok felhasználásával készült termékek és egyéb települési specialitások.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában