Fidesz: “Akik tegnap masíroztak, ma hallgatnak”

Akt.:
Fidesz: "Akik tegnap masíroztak, ma hallgatnak"
Fidesz: "Akik tegnap masíroztak, ma hallgatnak"
Miskolc – Ki hiszi el a MSZP-nek, hogy ők csakugyan elítélik a tüntetéseket? – kérdezi többek között a szerdai demonstrációk kapcsán Dr. Kiss János, a Fidesz miskolci képviselőcsoportjának frakcióvezetője.

– A Fidesz-KDNP köszöni a miskolciaknak, hogy nem engedték városukat a szégyenpadra, hiába vártak a botrányra olyan sokan. – nyilatkozta érdeklődésünkre Dr. Kiss János, a Fidesz miskolci képviselőcsoportjának frakcióvezetője. – Mert az a helyzet, hogy van Miskolcon egy negyvenezres lakótelep, az Avas, amit döntően becsületes, jóravaló emberek laknak. Akiknek egy része küzd a gazdasági válsággal (tehát van bajuk éppen elég), ennek ellenére természetes emberi bölcsességgel éreztek rá arra, hogy a tüntetések nem az ő érdekeiket szolgálják, éppen ellenkezőleg; a tüntetések csak a politikai perifériára szorult pártok kétségbeesett, önérdekű próbálkozásai.

A politikus elmondta azt is, hogy a Fidesz-KDNP volt az egyetlen politikai közösség, amely a kezdetektől fogva folyamatosan ugyanazt mondta, amit az avasi emberek is mondtak, vagyis, hogy aki a politikai ambícióit a miskolci utcákon kívánja kiélni, az eltévesztette a lakcímet.

– Akik szerdán masíroztak, ma hallgatnak. – tette hozzá Dr. Kiss János. – Néhányan a masírozók közül persze máris fordítanának a köpönyegen, de hát ki hisz nekik? Ki hiszi el a MSZP-nek, hogy ők csakugyan elítélik a tüntetéseket, amikor tegnap még az MSZP városi frakciójának egyes tagjai blokádoltak a városban, majd demonstráltak az Avason? Ki hiszi el az MSZP-nek, hogy igazán egymilliárdot szánna költségvetési pénzből az Avasra, miközben néhány hete még egy bankot akartak megpumpolni ebben az ügyben, a Káli-korszakban meg érdekes módon sosem hallottunk ilyen számokat? A kérdés persze költői. De azért az Avasi Polgárok megadták rá a választ.

ÉM-JLIA kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .