Sport

2013.08.03. 11:31

Work Force-DVTK: Vincze Viktória az új center

Miskolc - Tovább bővült a honi bajnokságban induló, illetve a nemzetközi porondra is kilépő WF-DVTK női kosárlabdacsapatának kerete.

Miskolc - Tovább bővült a honi bajnokságban induló, illetve a nemzetközi porondra is kilépő WF-DVTK női kosárlabdacsapatának kerete.Amint azt az Észak-Magyarország megtudta: a miskolciak megszerezték Vincze Viktóriát, aki legutóbb a német Wolfenbüttel játékosa volt. Az 1987-es születésű, 189 centiméter magas kosaras centerposzton lesz leginkább bevethető a Diósgyőrnél. Vincze korábban állt a Kecskemét, a Szeged, a BSE-FCSM, az Atomerőmű KSC, valamint az UNI Győr alkalmazásában is. A WF- DVTK-nál korábban már bejelentették Czank Tímea, Bálint Réka, Rebecca Tobin, Horváth Bernadett, illetve Helena Sverrisdóttir érkezését.

Viktória minden korosztályban válogatott volt – jelentette ki lapunk érdeklődésére Szabó Tamás, a WF- DVTK-t működtető gazdasági társaság ügyvezető igazgatója. – Már tavaly is szerettük volna őt megszerezni, ám akkor még úgy döntött, hogy kipróbálja magát külföldön, Németországban.

Kezdés hétfőn

Peresztegi Nagy Ákos, a miskolciak szakvezetője egyébként hétfőn délelőtt kezdi el csapatával a felkészülést az ősszel induló évadra. A keret egyelőre nem lesz teljes, ugyanis a külföldiek egy későbbi időpontban kapcsolódnak majd be a közös munkába.

Úgy tudjuk, hogy Vincze Viktória leigazolásával még nem fejeződött be a nyári erősítés a diósgyőrieknél.

ÉM-MI


Vincze-eredmények

  • 2004: U18-as Eb (3. hely)
  • 2005: U19-es vb (8. hely)
  • 2006: U20-as Eb (2. hely)
  • 2007: U21-es vb (7. hely)
  • 2009: bajnoki ezüstérem, Magyar Kupa (3. hely)
  • 2012: magyar bajnok, Magyar Kupa (2. hely)

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!