Friss hírek

2009.11.11. 15:14

Háromszor rabolta ki ugyanazt az utazási irodát - elõzetesben van

<p>Két hónap alatt háromszor rabolta ki ugyanazt a XI. kerületi utazási irodát egy rabló, akit késõbb egy másik ügyben fogtak el a rendõrök. Már elõzetes letartóztatásban volt, mikor kiderült, hogy õ lehet a hármas fegyveres rablás tettese is - tájékoztatta szerdán a Független Hírügynökséget a Budapesti Rendõr-fõkapitányság (BRFK).</p>

A férfi elõször augusztus 26-án támadta meg a XI. kerületi Bartók Béla úton lévõ egyik utazási irodát. Pénzt is zsákmányolt és elmenekült. Szeptember 9-én ismét bement ugyanabba az irodába és szintén sikerült pénzt zsákmányolnia. Harmadszor október 29-én rabolta ki az utazási irodát és akkor is sikerült pénzhez jutnia.

Késõbb a férfit egy másik ügye kapcsán elfogták és elõzetes letartóztatásba került. Közben az utazási iroda kirablója után nyomozó rendõrök olyan információkat kaptak, hogy õ az, akit keresnek. A 36 éves férfit kedden hallgatták ki gyanúsítottként a fegyveres rablások miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!