Hajdú-Bihar

2008.07.23. 13:15

Másfélmillióra büntették az örömlányokat Debrecenben

<p>Debrecen – Az év első hat hónapja során 185 esetben állítottak elő örömlányokat a debreceni kapitányság rendőrei – közölte a szervezet.</p>

A lányok közül 29-et vettek szabálysértési őrizetbe (ami legfeljebb 72 órán át tarthat – a szerk.), volt, akit többször is. A rendőrség összesen 61 gyorsított eljárás kezdeményezett, melyek eredményeképp a Debreceni Városi Bíróság 584 nap elzárást, és több mint másfél millió forint pénzbüntetést szabott ki. Ezen túl, 636 esetben szabálysértési feljelentést tett a rendőrség.


Szőke Bernadett sajtóreferens beszámolója szerint a múlt hétvégén négy „pillangót” állítottak elő tiltott kéjelgésért azután, hogy hasztalanul szólították fel őket a strichelés befejezésére. Egy 34 éves bodaszőlői nőt a Pallagi út és a Móricz Zsigmond út sarkáról, egy 33 éves debreceni nőt a Nagyerdei Stadion elől, egy 21 éves nyírbátorit a Kurta utcáról vittek be. Egy 19 éves lányt szintén a Nagyerdőről állítottak elő.


A bíróság kedden összesen 60 nap elzárással sújtotta őket. Valamennyi esetben súlyosbító körülménynek számított, hogy rövid időn belül ismételten rajtakapták őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!