Fiat furgon, kell ennél több?

Fiat furgon, kell ennél több?
Itt az év vége és nem csak a magánembereknek, de a vállalkozásoknak is szembe kell nézniük az új évvel, ahol számtalan lehetőség áll majd előttük.

Az év végén még cégben maradt pénzeket érdemes most befektetni és egy új munkaeszközt vásárolni rajtuk. A vállalkozások többsége ugyanis hagyja elkallódni az előző évi pénzek jelentős részét és ahelyett, hogy azokat a vállalkozás jövőjébe fektetnék, sokszor kényszeresen önhaszon szerzésre fordítják.

A céges pénzek ideális elköltése érdekében szeretnénk bemutatni az egyik legkiválóbb céges furgont, amely a Fiat autógyár egyik remekműve. Íme itt, a Fiat Talento, amely rendkívül kedvező áron elérhető a fiat-professional.hu jóvoltából.

Nagy helykínálat, kivételes sokoldalúság

Az új Fiat Talento megbízható társa lesz a mindennapokban vállalkozásának, hiszen kiemelkedő teherbírású és rendkívül kompakt. A gyönyörű formákat ötvöző, íves kialakítású teherszállító eszköz minőségi eleme lesz cégének.

A mozgékony Talento kiemelkedő teljesítményt nyújt és ráadásul fejlett technológiát is kínál a nagyszerű megjelenése mellé. A hatalmas, tágas térrel és a számtalan funkcionalitással felszerelt jármű bármely vállalkozás büszkesége lehet.

Nagyszerűsége abban rejlik, hogy képes alkalmazkodni a vállalkozások egyedi igényeihez, így egy tökéletes munkaeszköz lehet kis és közepes cégek számára is. A Fiat Talentot leginkább úgy lehetne leírni, mint egy átmenetet a Fiat Doblo Cargo és a Fiat Ducato között. Ez a gépjármű tökéletes kombinációja az erőnek és a teljesítménynek, mindezt stílusos köntösben.

A Fiat Talento kívül-belül tökéletes

Ez a rendkívüli furgon külső megjelenésében is kompakt és tökéletesen arányos. A nyújtott szélvédő egy rövid motorháztetőhöz csatlakozik, hogy egy esztétikus formát biztosítson az autó orrának. Már az első pillanattól kezdve egy erős, merész érzést kelt a letisztult vonalvezetés, amely a jármű szélességét és terhelhetőségét is kiemeli.

A hátsó részből sugárzik a produktivitás és a belső tér nagyságát tökéletesen kiemeli a nagy, négyzetes alakú rakodó tér, amelyet multifunkcionalitás jellemez. A kabin belsejét is a maximális kényelem és ergonómia jellemzi. A jól formázott üléseket úgy tervezték, hogy komfortos utazást biztosítsanak hosszú távon is, minden utas számára.

A kormánykerék pozíciója egy személygépjármű vezetési élményével vetekszik, miközben a vezérlő műszerek sokasága a vezetés élményét és biztonságát hivatott a műszerfalon biztosítani. A vezetés és a munka is élménnyé válik egy ilyen fantasztikus gépjárműben.

Funkciódömping és technikai jellemzők

A Fiat Talento az összes modern fedélzeti technológiával és funkcionalitással fel van szerelve, amire csak szükség lehet. Ezeket elsősorban a 7”-os érintőképernyős navigációs és információs rendszerrel lehet irányítani és nyomon követni. A rendszer nem csak egy sokoldalú navigációs rendszert, hanem egy rádiót, egy USB-s zenelejátszót és telefonos kihangosítást is lehetővé tesz.

A kabinban található tárolórekeszeknek köszönhetően akár egy mobil iroda is otthont kaphat a tágas térben. A vezető fülkében megtalálható egy innovatívan lehajtható középső ülés, egy tablet állvány és egy okostelefon tartó is. A Talento rakodó felülete óriási. Hosszú tengelytáv esetén 4,15 méter hosszúságú rakomány szállítását is lehetővé teszi.

A 255 fokban kihajtható hátsó ajtók garantálják a raktérhez való könnyű hozzáférhetőséget. Az oldalsó tolóajtó 1030 milliméter szélességű és a raktér térfogata akár 6 négyzetméter is lehet. A magastetős kivitelé 8,6 négyzetméter, ami azt jelenti, hogy akár három Euro raklap is elfér benne. A Talento teherbírása 1249 kg.

– PR cikk –

 

 

Címkék: