FÜHÜ ANNO: 2006. február 23.

Öt évvel ezelőtt, 2006. február 23-án Cicciolina bevallotta egy olasz lapnak, hogy egykoron flörtölt Silvio Berlusconival. Az olasz miniszterelnöknek akkor ebből nem lett gondja, ám a vesztét 2011-ben egy nő okozhatja, és a sorsa is nők kezében van.

Öt évvel ezelőtt, 2006. február 23-án Cicciolina, azaz magyarul Husika a News Settimanale című olasz hetilapnak felelevenítette az olasz képviselőházban szerzett tapasztalatait. A magyar Staller Ilona pornósztárként vált ismertté, majd a Radikális Párt színeiben a római parlament képviselőnője is volt. A hetilapnak adott interjújában Husika osztályozta az olasz férfi politikusokat, és az értékelés kapcsán váratlan vallomást tett. Beszámolt arról a kis külföldi kiruccanásról, amit az akkori és jelenlegi kormányfővel, Silvio Berlusconival tett, még 1974-ben. Berlusconi akkor még csak jól menő vállalkozó volt. Cicciolina azt mondta: “Milánóból indultunk, ragyogó napsütésben, a magánrepülőjővel egy kis görög szigetre, baráti társaságban. Azt hiszem, akkor még nem ismerte Veronicát, a feleségét”. Husika úgy emlékezett vissza Berlusconira, hogy “szép és elragadó, vidám és szórakoztató volt, és nagyon dús haja volt”, de azután sosem találkoztak többé.

2011-ben Silvio Berlusconi továbbra is imádja a fiatal nőket, és ez okozhatja a vesztét. Mint arról a Független Hírügynökség beszámolt, női bírákból álló tanács ítélkezik majd az olasz miniszterelnök felett 2011. áprilisában. Berlusconi ellen az a vád, hogy egy kiskorú prostituáltnak fizetett szexuális szolgáltatásokért, majd megpróbált fellépni az érdekében, hogy kiengedjék egy lopás miatt a rendőrségi őrizetből. A vádak – amelyeket Berlusconi hevesen tagad – egy marokkói születésű rúdtáncos, Karima El Mahrug körül forognak, akinek csak Ruby, a szívtipró a beceneve. Ha megáll a vád, amely szerint a kormányfő úgy fizetett Rubynak a szexért, hogy tudta róla, hogy kiskorú, akkor Berlusconi három év börtönt is kaphat. Ha a hatalommal való visszaélést is tudja az ügyészség bizonyítani, akkor a büntetés 12 év lehet.