Fertőzésveszély itthon és külföldön

Hogyan kerüljük el a fertőzéseket, mivel oltassuk be magunkat, miként készüljünk külföldre, miként honi nyaralásra, túrákra, hogy minél inkább biztonságban tudjuk magunkat, illetve a velünk utazókat? Kérdezzenek, a szakértő válaszol.

Itt a nyár, a külföldi és hazai utazások évada. Hogyan kerüljük el a fertőzéseket, mivel oltassuk be magunkat, miként készüljünk közeli vagy távoli országokba, miként honi nyaralásra, túrákra, hogy minél inkább biztonságban tudjuk magunkat, illetve a velünk utazókat?

Kérdezzenek, az Észak-Magyarország által meghívott szakértő – Kaizler Sándor, az ÁNTSZ közegészségügyi-járványügyi felügyelője – válaszol önöknek. Telefonon, élőben pénteken délután 4 és 5 óra között tehetik fel idevágó kérdéseiket, előtte e-mailben a mailto:szabados@inform.hu címen.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s