Fergeteges foci a moziban

Fergeteges foci a moziban
Góóól! A remény bajnoka után most ismét sportlegendát varázsol a mozivásznakra a Fórum Hungary által forgalmazott legújabb produkció. Minden tudnivaló a filmről [.doc – 138KB]

A Góóól! című film magyarországi bemutatóját október 6-án tartják. A Danny Cannon (Dredd bíró; Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron) rendezte mozialkotásban Santiago Munez futballsztárrá válásának állomásait járhatjuk be.

Miközben Santiago (Kuno Becker) kamaszkorát különböző alkalmi melókkal tölti, igazi szenvedélye mindvégig a labdarúgás marad. Ám édesapját már nem olyan könnyű meggyőznie arról, hogy világhírű focista válhat belőle…Egy napon azonban a brit Glen Foy (Stephen Dillane) felfigyel egy helyi bajnoki meccsen Santiagóra.

Az egykori profi futballista a fiúban technikás, gyors és elszánt játékost lát – pontosan olyat, amilyenre az angol Premiere League egyik élcsapatának, a Newcastle United-nek éppen szüksége van…

A népszerű ifjú latin-amerikai színész, Kuno Becker mellett a világ profi futballjának legnagyobb sztárjai is feltűnnek a filmben, mint David Beckham, Zinédine Zidane, Raul Gonzalez, Patrick Kluivert, Henrik Larsson, Kieron Dyer és Alan Shearer, a Newcastle csapatkapitánya.

FGY