Fergeteges bulival köszöntötte Miskolc 2016-ot

Akt.:
Fergeteges bulival köszöntötte Miskolc 2016-ot
© Fotó: Kozma István
Miskolc – Ha nincs szelfi, nincs szilveszter. Beköszöntött 2016. Volt, aki kint, volt, aki bent, volt, aki kettesben, volt, aki buliban ünnepelte.

buli2

Hajnal előtt nem zártak a bulihelyek szilveszterkor. Mindenhol teltházzal búcsúztatták az óévet és köszöntötték az újat. De nem csak a vendéglátóhelyek, házibulik várták a bulizókat, Miskolc főutcáján is számos programból válogathattak. Ezért nem véletlen, hogy kora estétől már szilveszteri maszkosok lepték el a belvárost, a koncerteknél pedig csak a szilveszteri trombita volt hangosabb. Feltűnt, ma már egyre többen választják az utcabált óév búcsúztatásra. Sőt, nem csak a fiatalok vonultak utcára, csütörtök éjszaka minden korosztály képviseltette magát.

buli1

„Mi otthon, csendesen ünnepeltünk volna, ez volt a terv, de itt lakunk a főutca közelében, hallottuk, hogy milyen jó a hangulat, ezért mi is kijöttünk” – mondta Barta Ibolya, aki férjével még az éjfél utáni utcabálon is ott maradt a Szent István téren. „Nem bántuk meg, hogy lejöttünk, egészen más hangulata van így az éjfélnek” – tette hozzá.

ÉM-NSZR