Sport

2011.11.26. 17:16

Tizenegy gólt szerzett a Mezőzombor

A megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság Keleti csoportjában öt mérkőzést játszottak szombaton.<strong>

A megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság Keleti csoportjában öt mérkőzést játszottak szombaton.


Ricse – Hollóháza 1-5 (1-3)

Ricse, 50 néző. V.: Molnár I.

Ricse: Bernáth – Dudás, Sipos, Laczkó, Mészáros, Iski, Vojtkó, Balogh, Nagy, Keserű, André. Edző: Vojtkó Péter.

Hollóháza: Trembulyák G. – Dobai I., Dobai M., Dobai Z., Szemán, Vranyák (Kiss II L.), Tegda (Koncsol), Kubosi (Epervári), Grega, Kiss I L. (Bazsa), Trembulyák Z. Edző: Trembulyák Zoltán.

G.: André, ill. Grega (3), Kiss I L., Trembulyák Z.

Jók: senki, ill. Grega (a mezőny legjobbja) és az egész csapat.

Ifi: 3-2.

Vojtkó Péter: – Az első félidő után négy-ötgólos előnnyel kellett volna fordulnunk, helyette csúfos zakót kaptunk. A télen elkezdjük a csapat átszervezését és tavasszal remélhetőleg elindulunk felfelé.

Trembulyák Zoltán: – Gratulálok a csapatnak. Eddig tisztességgel helyálltunk, mindez nem jöhetett volna lére a hollóházi futballszerető barátaink nélkül. A jövőben csak mint játékos segítem a csapatot.


Tiszakarád – Szerencs 2-1 (1-0)

Tiszakarád, 50 néző. V.: Németh Z.

Tiszakarád: Pesta – Horváth G., Hajnal I., Pásztor, Horváth R., Karászi, Daruk, Tóth R., Kanalas, Horváth M., Rab. Edző: Kántor Zoltán. Szerencs: Tóth P. – Suller, Szentirmai, Erdei, Boncsér, Varga, Gombos, Lengyel, Rabócz (Király), Nagy L. (Barabás), Ladinszki. Edző: Tóth István és Lukács Bertalan.

G.: Rab (2), ill. Gombos.

Jók: az egész csapat, ill. Gombos, Szentirmai.

Ifi: 0-1.

Kántor Zoltán: – Köszönjük a volt edzőnk eddigi munkáját. Reméljük, más környezetben megtalálja számítását. Sok sikert neki és sajnáljuk a döntését. Köszönöm a játékosok eddigi hozzáállását és jó pihenést nekik a téli szünetre. Elnézést kérek azoktól a játékvezetőktől, sportvezetőktől, akiket az évben megbántottam, nem volt szándékos. Jó játékvezetés.

Tóth István: – Nem érdemeltünk vereséget. A szerencsésebb csapat nyert.


Bodroghalom – Mikóháza 1-1 (1-1)

Bodroghalom, 50 néző. V.: Szutorcsik.

Bodroghalom: Pápai M. – Szabó, Lakatos, Pauli, Kovács, Pápai R., Szegedi, Balogh P., Zádor, Fodor (Kiss T.), Tóth. Edző: Balogh András.

Mikóháza: Bordás – Szoták, Erdei, Rusznák, Farkas, Besztercei, Sárga, Bódi, Petró, Smolniczki (Kalocsai),

Vragyák. Edző: Szombati László.

G.: Fodor, ill. Petró.

Jók: Szabó, Szegedi, Balogh P., ill. az egész csapat.

Ifi: 6-3.

Balogh András: – Megkaptuk a szokásos gólunkat...

Szombati László: – Helyenként jó játékkal megérdemelten hoztuk el az egy pontot. Köszönöm az eddigi jó hozzáállást.


Mezőzombor – Tiszaladány 11-1 (9-0)

Mezőzombor, 50 néző. V.: Kalló.

Mezőzombor: Spisák – Kiss (Borai), Krisztián, Vadászi G., Vadászi E., Lukács (Halász), Babos, Pangyelka A., Pangyelka D. (Tóth), Ruszkai, Vadász. Edző: Pangyelka András.

Tiszaladány: Nagy – Bejó L., Kovács, Béres, Petró, Liszkai, Bejó B., Szívós, Lakatos, Juhász, Gazdag. Edző: dr. Liszkai Ferenc.

G.: Vadász (5), Ruszkai (4), Pangyelka D., Lukács, ill. Lakatos.

Jók: az egész csapat, ill. Lakatos, Liszkai, Szívós.

Ifi: 5-2.

Fercsák András szakosztályvezető: – Gratulálok a csapatnak az utolsó három győztes mérkőzéséhez. A végére ismét igazi csapatként szerepeltünk. Köszönjük támogatóink segítségét. Kiemelem önkormányzatunkat! Szurkolóinknak kellemes ünnepeket kívánunk.

Dr. Liszkai Ferenc: – Nagy különbséggel kaptunk ki egy jól játszó és sportszerű csapattól. Sok tényező nehezítette a pályára lépést. Tavasszal egy egészen más játékerőt képviselő együttesünk lesz.


Erdőbénye – Kenézlő 1-1 (1-0)

Erdőbénye, 50 néző. V.: Nagy.

Erdőbénye: Oláh – Hajde, Vicsics, Varga, Hlavács, Lakatos (Balogh K.), Tomori, Kántor, Petróczi, Gulyás, Balogh F. Edző: Vojnár István.

Kenézlő: Jósvai – Fodor, Mózes, Nedeczki, Bandor, Vígh, Majoros, Egyed J., Varga, Punyi, Gregor (Egyed B.). Edző: Molnár Tibor.

G.: Gulyás, ill. Bandor.

Kiállítva: Varga (86.).

Jók: Oláh, Petróczi, ill. az egész csapat.

Ifi: 9-3.

Vojnár István: – A kihagyott 11-es megbosszulta magát. Köszönetet mondunk az önkormányzatnak és Oláh Zoltánnak a támogatásért.

Molnár Tibor: – Nem szoktam a csapatomat dicsérni, de a meccsen mindenki tette a maga dolgát és jól. A győzelem csak annyiban maradt el, hogy nem volt szerencsénk.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!