„Férfias és nagy küzdelem alakult ki…”

Akt.:
Termálfürdő FC Tiszaújváros vs.Putnok FC
Termálfürdő FC Tiszaújváros vs.Putnok FC
Miskolc – A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 28. fordulójában négy megyei csapatunk lépett pályára szombaton.

Jászberényi FC – Tállya KSE 0-0

Jászberény, 100 néző. V.: Bogár.

Jászberény: Menczeles – Páles, Tisza, Mile, Nyicsenko (Nagy), Ludasi, Sorecz, Kovács (Ponczók), Ulvicki, Szanyi, Kis. Edző: Besenyi Gábor.

Tállya: Tarr – Tóth T., Bihari, Németh D., Molnár (Paranai), Horváth Benjámin, Németh B. (Ondó), Tóth A., Zsarnai (Mihálszki N.), Horváth Bence, Mihálszki Cs. Edző: Pachinger János.

Kiállítva: Ulvicki (91.). Jók: Kis, ill. az egész csapat.

Besenyi Gábor: – Gyengén játszottunk, kapura lövés nélkül nem lehet meccset nyerni.

Pachinger János: – Alacsony színvonalú mérkőzésen a helyzetek száma alapján közelebb álltunk a győzelemhez, de szereztünk egy pontot, ami remélem nagyon értékes lesz a végelszámolásnál.


Termálfürdő FC Tiszaújváros – Putnok FC 1-3 (0-3)

Tiszaújváros, 150 néző. V.: Bálint.

Tiszaújváros: Tóth Cs. – Fodor, Angyal, Polényi, Czégel, Bussy (Kovács Sz.), Katona, Kovács P., Hussein, Molnár L., (Molnár F.) Horváth (Kerekes). Edző: Antal István.

Putnok: Botló – Nyisalovits, Molnár M., Fehér, Süttő, Marcinaskó, Tóth Sz. (Zimányi Á.), Belényesi, Zimányi A. (Fábián), Madarász, Kovács B. (Sápi). Edző: Koszta Péter.

G.: Molnár F., ill. Zimányi A., Marcinaskó, Kovács B. Jók: Molnár F., Kerekes, Fodor, Hussein, ill. Zimányi A., Marcinaskó, Kovács B., Fehér, Belényesi.

Antal István: – Férfias és nagy küzdelem alakult ki. Most sem volt szerencsénk, mert a kapufánk után kaptuk az első gólt, ami összezavart minket. A második félidőben nagy offenzívával támadtunk, gólt és kapufákat lőttünk és egy tizenegyest nem kaptunk meg. Megérdemeltünk volna egy döntetlent.

Koszta Péter: – Az első félidőben rúgtunk három gólt, amellyel el is döntöttük a mérkőzést. A másodikban rossz felfogásban játszottunk, ezért a hazaiaknak is több lehetősége adódott a gólszerzésre, de végül megérdemelten nyertük meg a találkozót.


Nyíregyháza SFC – Cigánd SE 2-2 (2-1)

Nyíregyháza, 1300 néző. V.: Szilágyi.

Nyíregyháza: Ovszijenko – Szokol, Rubus, Szalai, Törtei, Abdouraman, Zofcak, Kostic, Rezes, Harsányi, Pölöskei (Ramos). Edző: Mátyus János.

Cigánd: Sánta – Fekete (Albert), Raducu, Sipos, Varga, Ur, Kinczel, Kis (Burics), Baksa, Roszel, Popescu (Németh). Edző: Fogarasi Zoltán.

G.: Harsányi (2), ill. Popescu, Roszel. Jók: Rubus, Abdouraman, Kostic, Harsányi, ill. az egész csapat.

Mátyus János: – Nyilván örülök a feljutásunknak, gratulálok a csapatnak! A Cigánd előtt le a kalappal, nagyon bátor és harcos játékkal álltak elő, gratulálok az ellenfelünknek is.

Fogarasi Zoltán: – Büszke vagyok a csapatomra és nem csak azért, mert pontot szereztünk az ezzel a meccsel már feljutó Nyíregyháza otthonában, hanem azért is, mert mindezt kétgólos hátrányból, nagyon nyílt és bátor játékkal tettük. Örömünket fokozza, hogy a hazai csapat tavasszal még pontot sem vesztett és gólt sem kapott otthonában. Ők már célba értek, de előttünk még sok munka áll, hogy mi is ugyanezt elérjük.

ÉM
hirdetés


hirdet�s