PR cikk

2020.01.23. 14:46

Egy kis zenével minden könnyebb!

Házimunka, futás, edzés, főzés, tanulás, utazás… szerinted mi a közös bennük? Csak annyi, hogy mindegyiket jobb végezni, ha közben szól valami zene! Így gyorsabban megy az idő, és a monoton tevékenység is mindjárt változatosabbnak tűnik!

Hallgasd a kedvenceid!

Arra a kérdésre viszont, hogy milyen is ez a bizonyos zene, már sokkal nehezebb válaszolni. Mindenkinek más az ízlése, sőt, még a hangulatunkon is múlik, hogy épp milyen dalokat részesítünk előnyben. Egy pörgős edzésnél fokozhatja a teljesítményt egy gyorsabb ritmusú zene, ha viszont stresszesek vagyunk, és szeretnénk ellazulni egy kicsit, akkor a lágyabb dallamok segítenek.

A legtöbben komplett lejátszási listákat állítanak össze a kedvenceikből. Ám ezekkel az a gond, ha nem frissítjük rendszeresen, hamar unalmassá válhatnak. Nem lenne jobb, ha valaki a háttérben “elvégezné helyettünk a munkát”, már ami a zenék kiválogatását illeti, és nekünk csak élvezni kellene? Nos, a rádiók pont ilyenek!

Nem csak az idősek hóbortja

Ha meghallod a rádió szót, valószínűleg előtted is megjelenik a következő kép: egy ősöreg fából készült készülék, melyből sisteregve szólnak a magyar nóták, miközben egy vén bácsika pipázik előtte a karosszékben. Ez pedig egy óriási tévhit, hogy a rádiózás kizárólag a nyugdíjasok szokása, sőt: egyre több olyan adó létesül, ami direkt a fiatalabb korosztályt célozza meg!

Ennek köszönhetően manapság a rádiózás ismét kezd trendi lenni, főleg mióta már elegendő hozzá egy internetkapcsolattal rendelkező eszköz is! Ez lehet akár a számítógéped, tableted vagy az okostelefonod is. Még külön programra sincs szükség, amennyiben ismered az Online Rádiót! Ezen a weboldalon körülbelül 100 különféle csatorna érhető el, melyeket a böngésződből egyetlen kattintással elindíthatsz!

Nem csak az olyan népszerű, FM frekvencián is sugárzó adókat találod meg itt, mint például a korábban Juventus Rádió néven ismert Sláger FM, hanem olyanokat is, amelyek kizárólag az interneten közvetítenek.

Neked csak hallgatnod kell!

Ha éppen egy kis zenére vágysz, ám nincs kedved vesződni a playlisted összeállításával, akkor bízd ezt a szakértőkre! A legtöbb rádióban sokszor híres DJ-k pörgetik a lemezeket, a kívánságműsorokban pedig az igazán közkedvelt dalok szólnak.

Emellett sok vidám percet szerezhet egy-egy beszélgetős showműsor, ahol fontos közéleti témákat veséznek ki humoros, szórakoztató formában. Így még az aktuális történésekkel is képben leszel, anélkül, hogy tv-t néznél.

Ha pedig autóban ülsz, akkor kifejezetten ajánljuk a rádióhallgatást, ugyanis a nagyobb adókon rendszeresen beolvassák a közlekedési híreket, amiket érdemes figyelemmel kísérned, ha el akarod kerülni a dugókat, traffipaxokat!

Egy szó, mint száz: a rádiózás még napjainkban is fénykorát éli, így érdemes neked is addig keresgélned, míg a hatalmas választékból meg nem találod a kedvenc csatornádat!

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!