Helyi közélet

2013.10.20. 11:00

Rendőrségi felhívás - Eltűnés miatt keressük

Miskolc, Szerencs - A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Miskolc, Szerencs - A rendőrség a lakosság segítségét kéri.A Szerencsi Rendőrkapitányság 05090-5348/2013.id. számon, közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálatot folytat Országh László Károly 65 éves erdőbényei lakos eltűnése ügyében.

Az Egri Rendőrkapitányságon a férfi hozzátartozója tett bejelentést, miszerint nevezett 2013. október 16-án 10 óra 30 perckor egri tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott és azóta nem ad életjelet magáról, telefonján nem elérhető. A felkutatására tett eddigi intézkedések nem vezettek eredményre.

Nevezett ősz hajú, 170 cm magas, 87 kilogramm súlyú, telt alkatú. Nyakában ezüstláncot, rajta kisméretű ezüst keresztet visel. Csuklóján márkajelzés nélküli, ezüstszínű karórát és fekete karkötőt hord. Utolsó ismert ruházata: kék vékony kabát, szürke oldalzsebes melegítő nadrág, fekete cipő, fekete színű laptop táska. Nevezett egy kék színű görbebotot használ.

Az eltűnt személy orvosi kezelés alatt áll, de gyógyszereit nem vitte magával. Testén szívműtéti heg, jobb csípőjén protézis beültetésből származó műtéti heg, karján és lábán érkivétel miatti műtéti heg látható.

A Rendőrség kéri, hogy aki a képen látható Országh László Károly tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, értesítse a Szerencsi Rendőrkapitányságot a 06-47/563-340-es telefonszámon, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 107-es, illetve 112-es központi segélyhívók valamelyikén.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában