Férfi vízilabda Bajnokok Ligája – Ötgólos OSC-vereség a Reccótól

Budapest – Az olasz Pro Recco öt góllal nyert magyar vendége, az OSC ellen a férfi vízilabda Bajnokok Ligája szombati főtáblás játéknapján, ezzel visszavette az első helyet a hatos csoportban a Szolnok előtt.

Eredmény, férfi Bajnokok Ligája, főtáblás csoportkör, 8. forduló, B csoport:

Pro Recco (olasz) – A-Híd OSC Újbuda 7-2 (2-0, 1-1, 3-1, 1-0)

a magyar csapat góldobói: Bátori, Decker 1-1

Az OSC az itthoni meccsen is öt góllal kapott ki, vérmes reményei már csak ezért sem lehettek a szombati olaszországi összecsapás végkimenetelét illetően.

A világ legjobb klubcsapatának tartott, a hazaiak mellett számos külföldi sztárpólós alkotta itáliai együttes a jól védekező újbudaiak ellen az első nyolc percben csak kétszer talált be, viszont a magyar gárda egyszer sem tudta bevenni a hazaiak kapuját. A folytatásban is csupán egyszer sikerült ez – Bátori Bence révén -, így a nagyszünetre 3-1-es hazai vezetésnél vonultak el a csapatok.

A harmadik negyedben belehúzott a Recco, s míg Decker Ádám révén az OSC egyszer tudott eredményes lenni, az olaszok három ízben is bevették a vendégek kapuját (6-2). A befejező negyedben sem záporoztak a gólok, a Pro Recco talált be egyszer, így a vége 7-2-es olasz győzelem lett.

korábban, B csoport:

Szolnoki Dózsa-Közgép – Jug Dubrovnik (horvát) 13-10 (4-3, 4-4, 4-1, 1-2)

A csoport állása nyolc forduló után: 1. Pro Recco 19, 2. Szolnok 18, 3. Jug Dubrovnik 16, 4. OSC 9, 5. Partizan Belgrád (szerb) 7, 6. Galatasaray (török) 1 pont

– MTI –Sporthírek


hirdetés


hirdet�s