boon-sportoldal

2012.01.03. 08:33

DVTK kezdet: műfüvön terem

Miskolc-Diósgyőr - A Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatának idei első edzése csütörtökön 11 órától lesz, mégpedig Diósgyőrben, a fedett műfüves pályán.

Miskolc-Diósgyőr - A Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatának idei első edzése csütörtökön 11 órától lesz, mégpedig Diósgyőrben, a fedett műfüves pályán.

 Ezen a napon még csak a magyar játékosok tréningeznek, ahogy másnap délelőtt is, ugyanezen a helyszínen, a második foglalkozáson. A külföldi játékosoknak csak jövő héten hétfőn kell munkára jelentkezniük, és ekkor kezdődik el a tényleges munka.

– Ez csak amolyan rávezetés, ugyanis a jövő héten vasárnapra egy teremtornára kaptunk meghívást, és mivel a jövő héten termemben tartandó foglalkozás már nem fér bele a programunkba, tulajdonképpen ezzel a két tréninggel hangolódunk – válaszolta érdeklődésünkre Benczés Miklós, a DVTK edzője, aki arra a kérdésre, hogy minden magyar játékos jelen lesz-e csütörtökön, illetve, hogy lesz-e, lehet-e új fiú az első foglalkozáson, a következőket mondta: – Egy hiányzó biztosan lesz, Nagy Tamás főiskolai vizsgái miatt kapott engedélyt a távollétre, a többieknek elviekben itt kell lenniük. És, hogy lesz új játékos csütörtökön? Erre csak annyit tudok mondani, hogy jelen állás szerint nem.

A DVTK az idén először a jövő héten vasárnap, Szerencsen, a Bodnár László, Juhász Tibor, Lippai Lajos, Trombitás István emléktornán lép a közönség elé, míg az első nagypályás edzőmeccsüket január 21-én, szombaton játsszák. Külföldi edzőtáborozásra, Törökországba utazik a csapat, ahol február 6-a és 17-e között készülnek, az első tétmérkőzésüket pedig a Ligakupa negyeddöntőjében, február 22-én, hazai környezetben a Videoton FC ellen játsszák.

Emléktorna

Bodnár László, Juhász Tibor, Lippai Lajos, Trombitás István emléktorna

Helyszín: Szerencs, városi sportcsarnok 

Időpont: 2012. január 15. (vasárnap)

A résztvevő csapatok: Diósgyőri VTK, Kazincbarcikai SC, Tállya SE, Szerencs VSE, Erdőbénye SE, Abaújszántó SE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!