ebből botrány lesz

2020.04.27. 18:21

Karácsony Gergely hajléktalanokat telepítene Csepelre

A főpolgármester nem egyeztetett sem az önkormányzattal, sem a lakossággal.

A csepeli lakosság és az önkormányzat megkérdezése nélkül, egyeztetés nélkül, sőt a szálló nyitására tett bejelentés nélkül kezdhették meg egy korábbi iskolaépület hajléktalanszállóvá alakítását a Táncsics Mihály utcában – derült ki Borbély Lénárd, Csepel polgármesterének nyílt leveléből – írja az Origo.

Borbély Lénárd csepeli polgármester nyílt levélben hívta fel a figyelmet arra, hogy Karácsony Gergely baloldali főpolgármester hajléktalanokat telepítene a kerületbe az érintettek megkérdezése nélkül.

Borbély nyílt levelében többek között azt írta, a Táncsics Mihály utca Csepel egyik kiemelt és forgalmas, egyben a belvároshoz tartozó utcája.

Önkormányzatunkkal és az itt lakókkal az Önök esetleges szándékáról senki sem egyeztetett, a véleményünket nem kérdezték meg.

Mindemellett fontos azt is megjegyeznem, hogy kerületünkben elegendő férőhely van a hajléktalanok számára – tette hozzá. Csepel polgármestereként – amennyiben ez valós szándék –, a kerületünk és az itt élők érdekében a leghatározottabban ellenzem a belvárosunkban hajléktalanszálló kialakítását – írta a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában