Friss hírek

2008.11.29. 14:13

LABDARÚGÁS: Shearer ismét elutasította a Newcastle-t

<p>Ismét elutasította a Newcastle United munkaajánlatát Alan Shearer, a klub korábbi legendás támadója. Shearert a szarkák menedzsere, Joe Kinnear hívta meg a csapat szakmai stábjába, a volt játékos azonban nem vállalta a feladatot.</p>

"Megköszönte a felkérését és elmondása szerint nagyon megtisztelő számára a munkaajánlat, de mint mondta: jelenleg még nem áll készen a feladatra. Shearer számára mindig nyitva áll az ajtó, de most egy másik szakembert kell találnom a szakmai stábba" - nyilatkozta Kinnear szombaton.

Joe Kinnear szeptemberben vette át ideiglenesen a Newcastle irányítását, miután Kevin Keegan lemondott a menedzseri posztról, Mike Ashley klubtulajdonos azonban nemrég a szezon végéig meghosszabbította kinevezését. Shearer 2006-ban vonult vissza a labdarúgástól, miután tíz évet játszott a Newcastle csapatában. A szarkák színeiben 303 meccsen 148 gólt lőtt. Visszavonulása óta számos Newcastle menedzser ajánlott már fel neki munkát, eddig azonban mindet visszautasította.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!