Helyi közélet

2015.05.04. 15:39

620 bringás kezdte el a Jabil 3próbát

Tiszaújváros - Két távon, összesen hatszázhúsz kerékpáros fogadta el május 3-án a rendező TVK-Mali Triatlon Klub meghívását az idei, tiszaújvárosi Jabil 3próba elnevezésű szabadidősport eseménysorozat első megmérettetésére.

Tiszaújváros - Két távon, összesen hatszázhúsz kerékpáros fogadta el május 3-án a rendező TVK-Mali Triatlon Klub meghívását az idei, tiszaújvárosi Jabil 3próba elnevezésű szabadidősport eseménysorozat első megmérettetésére.

A Huszár Andor úti parkolóban összesereglett sportembereket Aczél Krisztián, a főtámogató Jabil Circuit Magyarország Kft. igazgatója köszöntötte, hivatalosan is megnyitva ezzel az idei pontvadászatot. A cégvezető ezt követően maga is kerékpárra pattant, hogy letekerje a hosszabb távot, azaz a 45 km-t. A 6 pontot érő nagy próba, csakúgy, mint a 3 pontos, 15 km-es kis próba útvonala egyaránt a Tisza-gáton vezetett. A bringázáshoz ideális, napsütéses, szélcsendes időjárásban a speciális ülésben, sőt utánfutóban szüleiket elkísérő kisgyermekektől a nyugdíjasokig valamennyi korosztály képviselői sikerrel teljesítették a választott távot. Figyelemre méltó változás, hogy a Jabil-dolgozók száma tavalyhoz képest megduplázódott: idén a cég 85 munkatársa állt oda a rajtvonalhoz.

Amíg a nagyok kint tekertek, addig a versenyközpontban maradt kicsinyeket ügyességi kerékpáros próbára invitálták a szervezők, akik a célba érkezést követően valamennyi résztvevőt vendégül láttak a gulyás-partyn.

Ezúttal sem hiányoztak az egyedi emblémázott ajándékok, a kulacsokat és a kerékpáros zoknikat örömmel vették át a jelenlevők. Az ajándékok sora ezzel nem ért véget, hiszen a résztvevők között értékes sportfelszereléseket is kisorsoltak, melyeket dr. Szekeres Áron, a névadó szponzor jogi- és kommunikációs vezetője adott át a szerencséseknek.

A sorsolás nyertesei

Kerékpáros sisak: Bodnár Lászlóné, Lőrinc Tibor, Hatalyákné Kőszegi Erika (Jabil), Bakos Tamás (Jabil); Sportfelszerelés csomag: Hajdú Roland, Szabó Imre, Pónig Bertalan Imre, Kulcsár Katalin, Varga Lajos. Trakking-kerékpár: Vámos Imre, Szabó Zsófia (Jabil).

Úszás után jöhet a futás

A folytatásban, június 28-án, vasárnap az úszásé, majd augusztus 7-én, pénteken a futásé lesz a főszerep. Az augusztus 7-i harmadik próba után a 12, vagy annál több pontot teljesítők között értékes sportszer ajándékcsomagok találnak gazdára. A 15 pontot begyűjtők vesznek részt a fődíj sorsoláson, mely nem más, mint két darab, egyszemélyes, 4 napos utazás a Berlin Maratonra, repülővel, félpanzióval.

További információ:

www.tvkmalitriatlon.hu, Tel: 49/540-094, fax: 49/540-095, e-mail: [email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában