Friss hírek

2011.04.23. 04:14

Lezsák Sándor veje állhat a hitlerező hírműsor mögött - Hírszerző

<p>Adolf Hitler születésnapját üdvözölte szerdai adásában a "nemzeti" N1TV. A riport mögötti médium hátterében Zentai-Plajner Zsolt jobbikos képviselőt és Lezsák Sándor fideszes parlamenti alelnök vejét is megtalálhatjuk - írja a Hírszerző.hu.</p>

Az interneten elérhető N1TV szerdán azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a történelmi tényeket eltorzító híradásban emlékezett meg Adolf Hitlerről - írja a Hírszerző. A médiumhoz köthető két domain - a nemzeti1.hu és a n1tv.hu - használója a Dextramedia Kft. A főként filmkészítéssel foglalkozó cég tulajdonosai (akik gyakran a cég munkáiban is közreműködnek) Schödl Dávid, Vándor Attila és Moys Zoltán filmesek. Utóbbi médiaszakember Lezsák Sándornak, az Országgyűlés fideszes alelnökének, a Fidesz frakcióvezető-helyettesének és a parlamenti nemzetbiztonsági bizottság tagjának a veje - legalábbis a képviselő honlapja szerint.

A két domain egyikének megadott úgynevezett "admin-kontakt"-ja Zentai-Plajner Zsolt, a Jobbik informatikai igazgatója. Ő telefonon azt mondta, az ő szerepe annyi, hogy "ha valaki valamiért megkéri, hogy regisztráljon, akkor regisztrál", a többi "üzleti titok".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!