Férfi kézilabda Magyar Kupa – ÓAM-Ózdi KC: A hajrában kiharcolt továbbjutás

Férfi kézilabda Magyar Kupa: ÓAM-Ózdi KC vs. Füzesabonyi SC
Férfi kézilabda Magyar Kupa: ÓAM-Ózdi KC vs. Füzesabonyi SC - © Fotó: Marosréti Ervin
Vesztett állásból fordítva nyert a Magyar Kupa első fordulójában az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata.

A 2015/2016-os idény első tétmérkőzésén a piros-kékek sokáig csak szaladt a hevesiek után, de az utolsó tíz perc jó játékának köszönhetően sikerült fordítani, és minimális különbséggel legyőzni az ellenfelet.


JEGYZŐKÖNYV

Férfi kézilabda Magyar Kupa, 1. forduló

ÓAM-Ózdi KC – Füzesabonyi SC

25-24 (13-18)

Ózd, 300 néző. V.: Kovács M., Wenzel T.


ÓAM-Ózdi KC: Tóth K. – Cupkovic (6), Sándor R. (4), Horváth Sz. (2), Csépányi G. (1), Scitovszky T. (3), Fekete L. (3). Csere: Losonczi L. (k), Nyeste B. (5), Vojinovic (1), Nagy P. (-). Edző: Szakál György.

Füzesabonyi SC: Papcák – Funak (9), Tamás (1), Péter J. (9), Maguska (3), Hevér T. (1), Csapó (-). Csere: Kovács P. (1), Blazsek (-), Major (-). Edző: Drízner Péter.


Szakál György: – Egy félidő előnyt adtunk az ellenfélnek, ekkor nagyon rossz felfogásban, rengeteg hibával kézilabdáztunk. Az utolsó tíz percben azonban hatalmas szívvel megfordítottuk a meccset, fizikálisan végig bírtuk a hatvan percet. Az még látszik, hogy nem állt össze csapat, nagyon nehéz mérkőzés volt, örülök a győzelemnek.

Drízner Péter: – Ötven percig nagyszerűen kézilabdáztunk, a hajrára azonban elfogyott a szufla. A jövőben azon kell dolgoztunk, hogy az ilyen mérkőzéseket végig bírjuk. Csalódott vagyok, mert a csapat jól dolgozott, mégsem sikerült elérni a továbbjutást.


A férfi kézilabda Magyar Kupa 2. fordulójába az ÓAM-Ózdi KC csapata jutott.Sporthírek


hirdetés


hirdet�s