Ferenczi a Pécs ellen már játszhat

Ferenczi István egy hónappal ezelőtt kötelezte el magát a DVSC-AVE Ásványvíz csapatához, ám az ötszörös válogatott támadó tétmérkőzésen még nem léphetett pályára a Loki mezében, ugyanis legutóbbi klubjával, a török Rizesporral perben állt.

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetséghez került az ügy, a testület végre hosszas huzavona után meghozta döntését, melynek értelmében Ferenczivel szemben szerződésszegést követett el a török klub, így a magyar csatár szabadon igazolhatóvá, s ezáltal a DVSC labdarúgójává vált. A magyar élvonalban eddig 71 gólig jutó csatár a vasárnapi, Pécs elleni bajnokin akár pályára is léphet.

A győzelem dobogós helyezést ér!
A Borsodi Liga második fordulójából elmaradt Kaposvár–DVSC AVE-Ásványvíz összecsapást rendeznek szerdán 18 órától Somogyország fővárosában.

– Egy focistának nincs annál rosszabb, amikor a lelátón kell ülnie és tehetetlenül nézi, ahogy a társai a pályán küzdenek – nyilatkozta a DVSC hivatalos honlapján Ferenczi. – Igazából az volt a legrosszabb, hogy július óta csak edzek. Amikor idejöttem a Lokihoz, minden hét elején annyira lelkes voltam, mert úgy éreztem, biztos megjön az engedélyem, de ahogy teltek a napok, egyre fogyott a remény, és elment mindentől a kedvem. Nem volt könnyű időszak számomra. Ígérgetni nem szeretnék, de annyit mondhatok, hogy ha lehetőséget kapok vasárnap a Pécs ellen, megpróbálok mindent megtenni a győzelemért.

B. N.

Kapcsolódó anyagok:

  • Szima Gábor decemberben dönt
  • „A létünkért focizunk”
  • Újabb három pont
  • Ezek a győzelmek is erőt adnak
  • Mennyire ismeri a csapatot? – Tegye próbára tudását!